In kako zgleda ta najina smučarija? Jaz pri tem nimam prav nobene domišlije, le kruto realnost. A veste, da temu sledi neizogiben padec? Ni hec, če te pomendrata dve malenkosti.
Navsezadnje vam pa želje, upanja in domišlije ne more nihče vzet . Če si neakj zelo želite, se vam bo izpolnilo.
(ne vem, koliko si jaz želim sučarije na plohih )
Se tipkamo naslednji teden imam "dopust" (za razmislek ).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Ja, to je dober argument. Imam veliko otrok; tri svoje in enega od tašče. Bom gledala iz varne razdalje s sosednjega hrib-čk-a in sama redila moje fante.
Kar pa se padcev tiče, imam izkušnje. Vsako leto me vsaj enkrat kobila vrže iz sedla; že naredi tako, da se ali spotakne in padeva obe, ali se ji zmeša, ko zavoha kri iz bližnje klavnice in počaka, da vajeti malo popustim.....
Ja, rina. Naši medvedki so raznoliki. škoda, da ne smučajo, bi imel družbo.
Sicer pa ne verjemite vsega kar pišem . Če bi se medvedkov kaj bal, se ne bi kar naprej sprehajal po njihovih gozdičkih. Če verjamete ali ne, to je zame ena boljših sprostitev (seveda ne najboljša ), zelo me pomirja. Še posebno, ko "nevarnost" odhlača vstran.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Da malo spremenim temo iz zasneženih strmin na morje in sonce. Pred kratkim sem zaključil 3 tedenski dopust. Bil sem na Kubi. Sonce, morje, salsa, cigare in beli rum. Potem pa se vrnem nazaj na minus v Ljubljano. No, spomini so pa še vedno ostali.
Čist rahlo ti pa zavidam. Kako bi se prileglo toplo sonce in morje, ne pa zmrzal in ta dologačasen sneg.
Kar predstavljam si, kako bi sedajle ležala na peščeni plaži, poslušala šumenje valov in srkala kakšen coctail.
Še malo pa bo konec decembra, konec leta.....čez praznike si bomo malo oddahnili...al pa tudi ne
Snega več ni...bi blo lepo če bi malo zapadel na božič...kaj pravite?
Lep pričetek tedna želim vsem,
lp Tajči