V mesecu juniju smo po predračunu plačali knjigo (tematika: računovodstvo), ki naj bi izšla v avgustu. Kljub večkratni urgenci je do danes še nismo dobili in dvomim, da jo letos bomo.
Ali lahko zahtevam denar nazaj oz. zamudne obresti. ALi pa kakšen drug predlog, kajti ktole se mi zdi popolnoma neresno.
Obvestilo za vse, ki ste naročili knjigo ali cd Pravilnik o računovodstvu (Založba Primath). Pošiljke (knjige in CD je) in račune bomo odposlali v petek.
Se opravičujem za vse neprijetnosti, vendar smo tu v celoti odvisni od založnika in njegovih informacij o predvidenem izidu. Če bi kdo zaradi zamude želel vračilo avansa ali prejeti obresti naj mi piše na mail (samo za naročila preko našega portala Računovodja.com).
Zadnjič spremenil Marjeta, dne 15 Dec 2005, 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
madona meni je kar kri butnila v glavo
a SAMO TAKO SKOPO SPOROČILO ZA TKO POCENI KNJIGO, KI NAS NATEGUJETE Z REKLAMO VSAK TEDEN ENKRAT IZIDE V AVGUSTU
POTEM PA VESELO V DECEMBRU
A ZAMUDNE OBRESTI IN ODŠKODNINE NOBENE
NO DA NE BOM KAJ REKEL RAJŠI KONČAM
Saj razmišljamo o tem kako se oddolžiti. Najbrž bomo pripravili elektronsko gradivo, ki bo dopolnjevalo temo te knjige in kupcem, ki ste knjigo ali CD naročilu na portalu dodelili brezplačen dostop.