Šola knjigovodstva določenih uporabnikov EKN
Šola knjigovodstva določenih uporabnikov EKN
Verjetno večina od vas pozna Šole knjigovodstva, ki jih organizira Zveza računovodij, finančnikov in revizorjev, vendar so te šole vedno (ali skoraj vedno) organizirane v Ljubljani. Za vse, ki smo malo oddaljeni od Ljubljane, bi nam odgovarjalo, če bi bila šola tudi kje drugje. Zato sem klicala na Zvezo in so mi rekli, če bi bilo za kakšen drugo področje dosti interesa, bi jo organizirali tudi drugje.
Zato me zanima: Ali bi kdo od vas bil zainteresiran za obisk 4-dnevne ŠOLE POGLOBLJENEGA KNJIGOVODSTVA DOLOČENIH UPORABNIKOV ENOTNEGA KONTNEGA NAČRTA na štajerskem koncu ali pa še bolje v okolici Celja.
Naj še dodam, da sem pred leti že obiskala to šolo in da je res enkratna stvar, ker obsega celotno področje računovodstva za določene uporabnike. In če imaš kakršnokoli vprašanje, so tam strokovnjaki, ki gotovo poznajo odgovor.
Oglasite se, če ste zainteresirani.
LP, Nataša
Zato me zanima: Ali bi kdo od vas bil zainteresiran za obisk 4-dnevne ŠOLE POGLOBLJENEGA KNJIGOVODSTVA DOLOČENIH UPORABNIKOV ENOTNEGA KONTNEGA NAČRTA na štajerskem koncu ali pa še bolje v okolici Celja.
Naj še dodam, da sem pred leti že obiskala to šolo in da je res enkratna stvar, ker obsega celotno področje računovodstva za določene uporabnike. In če imaš kakršnokoli vprašanje, so tam strokovnjaki, ki gotovo poznajo odgovor.
Oglasite se, če ste zainteresirani.
LP, Nataša
IZOBRAŽEVANJE NA ŠTAJERSKEM KONCU
Zanima me ali se na tem izobraževanju poglobiš dovolj v računovodsko znanje, tako da lahko sam vodiš papirje za S.p. ali društvo.ciri napisal/-a:jaz sem za, izobraževanje nikoli ne škodi
Sem zainteresirana.
Pozdravljeni!
Smo društvo, ki se ukvarja z pridobitno dejavnostjo in davčni zavezanec.
Zanima me ali je še potrebno voditi dnevnvno materialne kartice
Hvala za odgovor
Smo društvo, ki se ukvarja z pridobitno dejavnostjo in davčni zavezanec.
Zanima me ali je še potrebno voditi dnevnvno materialne kartice
Hvala za odgovor