Sneg pa tudi bo (je), pa smuči na ramo (čelade na glavo), pa v smerekico dol (jaz sem šel včasih smrekico gor).
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Žuri so zelo subjektivna stvar, par možnosti:
- odpotovat nekam za par dni, zraven še kaj vidiš (npr. Praga, Sarajevo, Budimpešta)
- najem kakšne koče, apartmaja s prijatelji
- praznovanje na odprtem (npr. Prešernov trg)
- praznovanje doma
- praznovanje v kakšnem lokalu...
No, jaz osebno sem brez denarja in brez časa. Najverjetneje bom preživel novo leto v Piranu s prijatelji (druga opcija).
- odpotovat nekam za par dni, zraven še kaj vidiš (npr. Praga, Sarajevo, Budimpešta)
- najem kakšne koče, apartmaja s prijatelji
- praznovanje na odprtem (npr. Prešernov trg)
- praznovanje doma
- praznovanje v kakšnem lokalu...
No, jaz osebno sem brez denarja in brez časa. Najverjetneje bom preživel novo leto v Piranu s prijatelji (druga opcija).
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Treniram, treniram.... , pa ne smučanja
(ni sile!)
Dober žur, ja, ja, .... ne bo šlo to tako. Žur bo kar doma, dan kot drugi dnevi, popestren z zanimivostmi, ki ti jih nakoplje življenje.
Pa saj nam bo kar luštno!
Dober žur, ja, ja, .... ne bo šlo to tako. Žur bo kar doma, dan kot drugi dnevi, popestren z zanimivostmi, ki ti jih nakoplje življenje.
Pa saj nam bo kar luštno!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Kdor je dobre volje, se ne sekira za napravljene napake! Saj kdor ela, ta greši in majcene napakice so cukrček življenja, tako zadovoljni smo, ko jih odkrijemo in odpravimo. Če bi takoj napravili vse prav, ne bi bilo tega zadovoljstva. 
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko