Zivjo !
Menjam službo in...
Kaj menite, je plača 155.000 neto vredu za samostojnega računovodjo, ki ima 10 let samostojnih izkušenj, 7 st. stokovne iobrazbe in se na lastne stroške strokovno izobražuje (inštitut za revizijo)?
Prevzela bi celotno računovodstvo (od A do Ž) za 3 uspešna podjetja s skupaj cca 40 zaposlenimi?
Ne vem, ampak meni se zdi da nebi smela it pod 200.000. Samo ne poznam, koliko je delo racunovodij povprečno plačano in so moje želje le želje.
Kaj pomenijo dodatki za uspešnost? Se sploh splača računati nanje, ali so le vaba delodajalcev, dokler ne podpišeš pogodb ali odraz nadurnega dela?
Hvala za nasvete
REALNO - PLAČA
Moderator: Mirko Zbačnik
PREMALO PLACE
ABSOLUTNO PREMALO, VSAJ 200.000 NETO BI VAM MORALI PONUDITI. DELO RACUNOVODJE JE NAJBOLJ ODGOVORNO IN VELIKOKRAT SE DELODAJALCI TEGA NE ZAVEDAJO.155.000 JE IZKORISCANJE ZA MOJE POJME IN TO JE RES SLABO SE POSEBEJ PA GLEDE NA IZKUSNJE. VSAJ 200.000 CE NE CELO 250.000.
LP
LP
P.M.
150 000 neto plače dobijo punce v računovodskih servisih, ki samo knjižijo, vnašajo in bilance stanja ter izkaza poslovnega izida niso videle bližje kot na pol metra. Naj mi katera ne zameri, tako pač je. Tudi sama sem 10 let nazaj začela tako, samo mene je vedno zanimala bilanca; cifra pod črto pri delu in pri plači.
Kar zračunajte si - obračuni plač za 40 ljudi, recimo, da imajo vsaj po toliko sl. avtov, vsaj pol toliko obračuna potnih stroškov.... Odvisno kaj podjetja delajo, samo če si 3 podjetja ne morejo privoščiti računovodkinje za vsaj 250 jurjev, pol ali niso uspešna ali pa vi niste dovolj samozavestni.
Jaz imam 10 let izkušenj, samostojno izdelujem zaključne račune vsaj 10 letno, 5. stopnjo izobrazbe pa sem že pred leti zaslužila več kot 200 jurjev.
Poglejte po razpisih, sedaj je novo poslovno leto in se da najti kaj boljšega.
Zapomnite si: vedno si zaslužite več, kot so vam drugi pripravljeni priznati in manj kot potrebujete, zato srečno.
LP A
Kar zračunajte si - obračuni plač za 40 ljudi, recimo, da imajo vsaj po toliko sl. avtov, vsaj pol toliko obračuna potnih stroškov.... Odvisno kaj podjetja delajo, samo če si 3 podjetja ne morejo privoščiti računovodkinje za vsaj 250 jurjev, pol ali niso uspešna ali pa vi niste dovolj samozavestni.
Jaz imam 10 let izkušenj, samostojno izdelujem zaključne račune vsaj 10 letno, 5. stopnjo izobrazbe pa sem že pred leti zaslužila več kot 200 jurjev.
Poglejte po razpisih, sedaj je novo poslovno leto in se da najti kaj boljšega.
Zapomnite si: vedno si zaslužite več, kot so vam drugi pripravljeni priznati in manj kot potrebujete, zato srečno.
LP A