Imam s.p. Mesečno izdam okrog 15 računov, odhodkov je dosti manj. Računovodji plačujem za delo 15 čukcov mesečno, kar se mi zdi kr dosti glede na moje poslovanje. Poleg tega pa sem nekako razočarana nad njihovim delom, ker so mi izdajali plačilne naloge za obrtno zbornico, katere mi sploh ne bi bilo treba plačevat, hkrati pa so naredili še to napako, da so kot referenco zavedli tujo in ne mojo davčno št. Torej sem plačevala članarino za OZ nekomu drugemu. In sedaj odkrivam njihove napake in upam, da bodo vsaj preknjižbo naredili pravilno. Ali mogoče kdo ve za kakšno računovodstvo, ki nima tako dragih storitev in korektno opravlja svoje delo ( V OKOLICI KRANJA)?
Hvala in lep dan
Računovodski servis
Moderator: Mirko Zbačnik
V strokovno znanje vašega računovodskega servisa se ne bom spuščala. Če so deleli takšne napake pa verjamem, da niste zadovoljni.
Komentar pa samo na znesek. 15.000 SIT je za moje pojme zelo, zelo majhen znesek za vodenje računovodstva. Ne glede na majhen obseg poslovanja. Tukaj ne gre namreč samo za kjiženje tistih 15. računov ampak še za mnoge druge stavri, ki jih vi kot uporabnik njihovih storitev ne vidite.
Na ta vaš zapis bi dodala samo komentar: " malo dnarja malo muzike ".
Pa več sreče z računovodstvom v prihodnje vam želim.
Pozdrav vsem,
MG
Komentar pa samo na znesek. 15.000 SIT je za moje pojme zelo, zelo majhen znesek za vodenje računovodstva. Ne glede na majhen obseg poslovanja. Tukaj ne gre namreč samo za kjiženje tistih 15. računov ampak še za mnoge druge stavri, ki jih vi kot uporabnik njihovih storitev ne vidite.
Na ta vaš zapis bi dodala samo komentar: " malo dnarja malo muzike ".
Pa več sreče z računovodstvom v prihodnje vam želim.
Pozdrav vsem,
MG
Vem, vem, ampak so pa tudi taki, ki trdijo, da so zelo fleksibilni glede prevzema podatkov ...
Žal moram poudariti, da se v forumu ne sme oglaševati - zato je to edino, kar vam lahko ponudim ...
LP, Nina
PS: Lahko pa objavimo vašo ponudbo v temle podforumu: http://www.racunovodja.com/forum/viewforum.php?f=21
Žal moram poudariti, da se v forumu ne sme oglaševati - zato je to edino, kar vam lahko ponudim ...
LP, Nina
PS: Lahko pa objavimo vašo ponudbo v temle podforumu: http://www.racunovodja.com/forum/viewforum.php?f=21