Zadnji dan - dostava podatkov za dohonino - torej zadnjič

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Silvy
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Zadnji dan - dostava podatkov za dohonino - torej zadnjič

Odgovor Napisal/-a Silvy »

Pozdravljeni,

tako, tečejo zadnje ure za nas, ki vedno zadeve predajamo tik pred zdajci :lol: .... imamo pa še dve vprašanji:

1. še sedaj si kot športno društvo nismo na jasnem, za kakšen namen se lahko izplača in OPRAVIČI prejemek po 101. členu ZDOH (enkratno izplačilo 30.000 sit in skupno do 200.000 SIT), torej ali je to lahko za opravljeno delo, kot honorar ipd. (razmišljamo, da bi del dvignjene gotovine, ki je bila v prvi vrsti namenjena potnih stroškom, dali pod to postavko prejemkov) ?????

2. Program Dursa mi non stop blokira pri prenosu podatkov na disketo in sploh ne vem kako naj izpišem tisto prvo in zadnjo stran, tako da mi je dovolj :sjezen: ..... Torej, ker teh podatkov ni mnogo za pisati, ali VELJA TUDI, da enostavno napišemo te podatke na kupljen 7,2 obrazec ?

Lep dan vsem !
Lep pozdrav - Silvy
Angelina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Angelina »

Ravno prej sem v enem postu prebrala da majo knjigarne že razprodan obrazec. Najbrž ne vse.

Tudi meni ni dovolil shraniti pa sem dala pucati računalnik z adawarom - je našel cele 3 hrošče potem je pa shranilo
Silvy
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a Silvy »

Torej, če prav razumem, je predložitev ročno izpolnjenega kupljenega obrazca čisto v redu....mi ga imamo na srečo na zalogi :)

Prosila bi, če mi lahko še kdo pomaga glede prvo zastavljenega vprašanja - o prejemkih po 101. členu ZDOH. Namreč sedaj ko sem dosledno pregledovala dvig gotovine za potne stroške, bi bila lahko dokumetacija v dveh primerih (v očeh inšpektorja) pomanjkljiva, zato bi raje namenili to izplačilo kot PREJEMEK PO 101. ČLENU - ali bi to šlo npr. kot plačilo članu za vodenje treninga ali vodenje predstavitve dejavnosti ipd. Mudi se nam zaradi vpisa prejemka v ustrezno postavko :cry:

Hvala
Lep pozdrav - Silvy
Odgovori