HOJLA!
Imam doo in sem istavil racun za posrednistvo pri prodaji(cca.3000eurov) , ker sem nov v poslovnem svetu me zanima na podlagi cesa lahko ta zasluzek dvignem oz. si ga izplacam in kaksne stroske imam s tem...,! saj podjetje obicajno posluje z precej nizjimi zneski.
LP
blitz
DVIG GOTOVINE
Moderator: Mirko Zbačnik
S.p. lahko dviguje gotovino, kolikor jo hoče. Konec leta tako ali tako od dobička plača po lestivici fizične osebe dohodnino.
Se je že zgodilo, da so si ljudje napačno predstavljali te stvari - dvigi, stroški, dobiček. Čez leto so lepo dvigovali, konec leta, ko pa se je naredila bilanca, so bili vsi začudeni, kje je ves ta denar.
Nič ni narobe, naj dvigne denar, vendar naj konec leta tudi pričakuje, da bo za to tudi plačal državi.
Se je že zgodilo, da so si ljudje napačno predstavljali te stvari - dvigi, stroški, dobiček. Čez leto so lepo dvigovali, konec leta, ko pa se je naredila bilanca, so bili vsi začudeni, kje je ves ta denar.
Nič ni narobe, naj dvigne denar, vendar naj konec leta tudi pričakuje, da bo za to tudi plačal državi.