lepo prosim odgovor, ali je delavcu, ki ima 20 let in 2 meseca delovne dobe pri različnih delodajalcih, od tega zadnje 2 leti pri sedaj že bivšem delodajalcu, izplačati jubilejno nagrado za 20 let del.dobe. Delavec je bil zaposlen pri zadnjem delodajalcu od 10.01.2004 do 31.01.2006.in je med tem časom dopolnil 20 let del dobe. Ali je to mogoče izplačati za nazaj, glede na to, da mu je delovno razmerje preteklo z 31.01.2006?
zahvaljujem za odgovor!
jubilejna nagrada
Moderator: Mirko Zbačnik
pravzaprav, ne vem kako naj si razlagam ta 4. člen aneks št.1 h kolektivni pogodbi med delavci in zasebnimi delodajalci Uradni list RS 129/2004 z dne 3.12.2004, ki govori o jubilejnih nagradah in sicer, navajam: "-za 20 let delovne dobe pri zadnjem delodajalcu v višini 60% povprečne mesečne plače zaposlenih v Sloveniji za pretekle tri mesece..."
mislim, ali je mišljeno vseh 20 let pri enem/zadnjem/ delodajalcu, ali ne?
...kako si vi to razlagate?
mislim, ali je mišljeno vseh 20 let pri enem/zadnjem/ delodajalcu, ali ne?
...kako si vi to razlagate?
Različne kolektivne pogodbe imajo različna določila. Če piše skupne delovne dobe je to seštevek pri vseh delodajalcih. Če piše pri zadnjem delodajalcu je to pri zadnjem delodajalcu in njegovih pravnih prednikih.
Torej v vašem primeru menim, da nimate pravice do jubilejne nagrade, ker kolektivna pogodba določa izplačilo za 20 let pri ZADNJEM delodajalcu.
Pozdrav vsem,
MG
Torej v vašem primeru menim, da nimate pravice do jubilejne nagrade, ker kolektivna pogodba določa izplačilo za 20 let pri ZADNJEM delodajalcu.
Pozdrav vsem,
MG
Jaz bi rekel, da pravico ima, ni pa stvar obvezna.
To pomeni, da mu lahko izplačajo brez obdavčitev, a jih k temu nič ne zavezuje.
Vsaj tako je moje mnenje.
To pomeni, da mu lahko izplačajo brez obdavčitev, a jih k temu nič ne zavezuje.
Vsaj tako je moje mnenje.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net