Vloga za zdrav.inšpektorat

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Vloga za zdrav.inšpektorat

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Pozdravljeni,
prosim za pomoč in sicer. Zdravstveni inšpektorat je pošiljal podjetjem vloge za živilski obrat. Imam stranko, ki je s.p., posrednik - oz. pospeševalec prodaje pijač. Torej nima živilskega obrata. Zanima me ali bi tudi on moral izpolniti to vlogo? Vendar se vsa vprašanja glasijo na živilski obrat...
Prosim za odgovore.
Najlepša hvala, Tajči
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Nihče ne ve? :( Na gzs so mi namesto odgovora poslali termin za seminar pa še ta ni v bližini mojega kraja..Uf..so me razočarali.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ja, Tajči - mene pa tako ravnanje ne bi razočaralo, ker enostavno kaj drugega ne bi pričakoval od njih. Se obnašajo, klede na situacijo, čedalje bolj tržno :spomezik: .

Kaj pa, če bi poklicala kar na inšpektorat, saj ti ni potrebno naravnost povedat za koga gre, le da te pač zanima ... . Mogoče so tam bolj prijazni :oops: . Navsezadnje ni njihova vloga kaznovanje, pač pa urejevanje zadev, in dajanje nsvetov gre v to smer. :sbolan:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Ja Elektrik, sem že klicala na inšpektorat..najprej na številko ki je napisana na vlogi...tam mi reče..da številka ne obstaja in da je spremenjena...kličem na novo št. 2dni...pa se mi nihče ne oglasi...Ne razumem, zakaj so kao na voljo??? Z Gzs, pa še nisem imela izkušenj, tokrat je bla prvič in res sem razočarana....
Nevem kako naj izvem za odgovor...bom še vstrajala...
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Razumel bi, da v tvojem primeru ne dobiš veze z inšpektoratom, katerim koli. Kako pa je, če jih nujno rabiš za ukrepanje!?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Res ne razumem, zakaj imajo zaposlene za svetovanje, za pomoč...itd. Na koncu pa ne dobiš nič od tega in se moraš znajti brez njih.
Ko sem dobila mail, ki bi naj bil odgovor na moje vprašanje, da se naj udeležim seminarja in vprašam tam, sem jim poslala mail nazaj, da mi s tem niso prav nič pomagali in da sem dobila zelo slabo mnenje o njih. (napisala sem dokaj prijazno)
In poglej, v roku dveh ur dobim nazaj mail, da so kar oni vprašali na seminarju za moje vprašanje in mi odgovorili. Čeprav še tisti seminar za katerega so mi poslali prijavo, ni bil.
Ah...jutri še bom enkrat poskusila dobiti na inšpektorat.... :roll:
Bomo videli....
A od vas se ni srečal noben s to vlogo? Ker mi res ni jasno, da bi moral en posrednik (s.p.) poslati tole vlogo, ki nima živilskega obrata... :roll: :?

Lep pozdrav, vsem
Odgovori