Program davek dejavnost!
Moderator: Mirko Zbačnik
Program davek dejavnost!
Ali mogoče kdo ve, kdaj bo objavljen program za vnos podatkov od davka iz dejavnosti (s.p.)?

Al - nihče ni tako dober, da ne bi obstajal še boljši!
Druker nisi edini. Pred enim mesecom so mi zagotovili, da bo možen vnos preko e-davkov, prejšni teden pa:,,Na žalost ne bo možno, ker se ne da zagotoviti pravilnega delovanja:'' Da bi dobili ptičjo gripo. Najprej nam ponudijo poenostavljeno vlaganje poročil in vsega sranja ki ga je vsako leto več, potem pa sorry ni možno. Me mika da bi jim oddala obrazec napol (sorry ni pravilnega delovanja možgan).
Torej nas spet čaka ure pisanja in še kontrol se ne da opravitit.
Torej nas spet čaka ure pisanja in še kontrol se ne da opravitit.
TO ŠE NI TAKO HUDO, DA RABIJO 1 URO ZA DOPIS, ( SICER JE TO BILO VRŽENO KAR TAKO), HUJE JE TO, DA KLIČEM NA DAVČNO PA MI TRDIJO, DA SE K DAVČNEMU OBRAČUNU NE PRILAGAJO NIKAKRŠNE PRILOGE, SAJ BODO VSE PRIDOBILI OD AJPESA ???????????????????????????' , ZATO PRILOG V PROGRAMU ENOSTAVNO NI.???????????'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danes sem ostro nastrojena proti durs. Smo dvignili kartice za s.p., DANES, seveda napisali vlogo, plačali koleke....Kartice pa izgledajo tako, da je zadnja obveznost knjižena za mesec november 2005 in plačila v letu 2006, brez obremenitev. Za kontrolo si pač sam odšteješ plačila 2006, prišteješ obveznost 12/2005 in imaš približno točno stanje na dan 31.12. 2005. Pa sem samo želela primerjat kartice za 2005, obremenitve in plačila.... 
Pridneži so naredili brezplačen program za davek od dejavnosti, zelo uporabno na strani:
www.domas.com/DOHDEJ06.exe
Lp
www.domas.com/DOHDEJ06.exe
Lp
program za izračun davka od dejavnosti je na GORISEK.COM (http://www.bilanca05.net/bilanca05/main.html) dober program in nudi vse izpise - vključena je tudi izjava, da se podatki ne predlagajo posebej na DURS in posebej na AJPES.