sredstva za sofinanciranje spodbujanja podjetništva - NUJNO!

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
grizli
Novinec
Novinec

sredstva za sofinanciranje spodbujanja podjetništva - NUJNO!

Odgovor Napisal/-a grizli »

Prosim za pomoč! V leti 2004, ko sem odprla s.p. so mi bila dodeljena sredstva ESS. Zavodu za zaposlovanje sem predložila poročilo o porabi do konca leta 2005 (rečeno je bilo, da se krijejo le prispevki). Ker mi je konec leta nekaj sredstev ostalo, sem jih uvrstila med pasivne časovne razmejitve. V marcu lani pa so me obvestili, da se iz teh sredstev krije tudi plača in tako so bila sredstva že poravljena v oktobru 2004.
Kaj zdaj?
Kako naj to prikažem?
Hvala že vnaprej!
grizli
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a grizli »

Prosim, prosim - a je kdo, ki bi mi vedel povedati, ali lahko napravim kakšen dokument v zvezi z zgoraj omenjenim problemom (kot temeljnica), da prikažem ta popravek in kako?
Hvala še enkrat, če ima kdo kakšno mnenje.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ravno to bi jaz napravil, popravil s temeljnico, uporabil pa iste konte kot pri oblikovanju razmejitev. :spomezik: Pa še kakšen "uradni" zaznamek bi si dal (napisal kakšno opombico, zakaj je šlo).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
mj
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a mj »

Ne razumem kakšno plačo so vam poračunavali s tem denarjem. Saj kot s.p. si ne nakazujete plače ampak plačujete le prispevke??
Odgovori