Računalniški program
Moderator: Mirko Zbačnik
Računalniški program
Zaposlena sem pri s.p., kot računovodja. Ker imamo računalniške programe pisane še po DOS sistemu, vse bolj razmišljamo o zamenjavi le teh. Mogoče mi lahko predlagate dober program za sorazmerno ceno!
/Imamo proizvodno, trgovsko in gostinsko dejavnost. /
/Imamo proizvodno, trgovsko in gostinsko dejavnost. /
-
nunontherun
- Nov član

-
Spiko
- Programer gosposke mogote

- Kraj: Saint Barthelemy
- Kontakt:
<font face="Trebuchet MS">DOS je morda za koga grd in ga spominja na socializem(zelene/oranžne črke mogoče?)... ampak... definitivno se mi večkrat sesujejo okenski programi, kot pa v DOS-u.
Seveda pa je stvar v programu, ne v OS.
Če je kvaliteten program boste v DOS-u manj kleli kot v oknih, ker je zraven pač manj šare.
P.S. Ima kdo izkušnje z računovodskimi programi za linux
</font id="Trebuchet MS">
Seveda pa je stvar v programu, ne v OS.
Če je kvaliteten program boste v DOS-u manj kleli kot v oknih, ker je zraven pač manj šare.
P.S. Ima kdo izkušnje z računovodskimi programi za linux
-
nunontherun
- Nov član

Tudi sama sem še pred časom uporabljala v DOS-u programe, zdeli so se mi kar v redu dokler nisem dobila program v Windosih. Ni primerjave! Boljsi pregled, popravljanje, več možnosti pregledov, skratka zelo sem zadovoljna. Seveda pa je verjetno razlika v samih programih. Najboljše pa je res, da imaš programsko hišo nekje v bližini saj takrat programerju ni težko priti pokazat tudi kakšno začetniško napako, ko si ne znaš ali upaš sam probati.
Moram reči, da sem jaz IZREDNO zadovoljna s programom, ki ga uporabljam.
Nadgradnje v zvezi s spremembami zakonov so tako rekoč takojšnje, podpora izvrstna, pa še cena se mi je zdela ugodna.
Program je delan za Windows okolje, pa se mi kljub temu še ni nikoli sesul. Uporabljam ga že 5 let za računovodski servis, sedaj pa ko ga uporabljam tudi za glavno dejavnost mojega podjetja (uvoz, izvoz) pa sem še toliko bolj zadovoljna.
Avtomatsko knjiženje v GK je seveda obvezno, poleg tega pa program zajema tudi plače in potne naloge, OS, blagajno, proizvodnjo, izvoz in izvoz podatkov v elektronsko bančno poslovanje, obračune obresti, avtomatsko pripravo in knjiženje kompenzacij in še in še. Kar pa je najpomembneje, ko se ga navadiš je res preprost za uporabo. Res da zahteva nekoliko več nastavitev na začetku, je pa zato kasneje delo zalo olajšano in skrajšano!!!
Lep pozdrav in veliko sreče pri izbiri!
Darja
Nadgradnje v zvezi s spremembami zakonov so tako rekoč takojšnje, podpora izvrstna, pa še cena se mi je zdela ugodna.
Program je delan za Windows okolje, pa se mi kljub temu še ni nikoli sesul. Uporabljam ga že 5 let za računovodski servis, sedaj pa ko ga uporabljam tudi za glavno dejavnost mojega podjetja (uvoz, izvoz) pa sem še toliko bolj zadovoljna.
Avtomatsko knjiženje v GK je seveda obvezno, poleg tega pa program zajema tudi plače in potne naloge, OS, blagajno, proizvodnjo, izvoz in izvoz podatkov v elektronsko bančno poslovanje, obračune obresti, avtomatsko pripravo in knjiženje kompenzacij in še in še. Kar pa je najpomembneje, ko se ga navadiš je res preprost za uporabo. Res da zahteva nekoliko več nastavitev na začetku, je pa zato kasneje delo zalo olajšano in skrajšano!!!
Lep pozdrav in veliko sreče pri izbiri!
Darja
-
nunontherun
- Nov član