Računalniški program

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

matina
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a matina »

Darja ima zgleda pameten program. Hvala.:wink::)

lp
Gordana
Računovodja
Računovodja
Kraj: Brežice

Odgovor Napisal/-a Gordana »

<font color="blue">Lepo prosim <font color="red">Darjo, mio in piko</font id="red">, če mi lahko pošljejo po
mail-u naslove programerjev za win, ker tudi sama razmišljam
o prehodu na win-programe. Že 10 let delam v DOS programu in
sem več kot zadovoljna, ampak čas terja svoje. Hvala za trud.
Pozdrav, Gordana</font id="blue">
Piikka
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a Piikka »

Lepo prosim pošljite tudi meni to na mail.
Hvala
LP, Pika
artim
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a artim »

Prosim, če lahko pošljete na mail še meni.

Lp Momi
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Ta tema je dokaj zanimiva. Dejansko za uporabnike računalniških programov je veliko različnih možnosti a le redko so ustrezne, pa čeprav predstavljajo tudi zajetne stroške.
Kar se tiče DOS aplikacij danes niso več ustrezne iz več razlogov; novi operacijski sistemi (Windows) jih ne podpirajo, večina programerskih hiš je prešla na Windows aplikacije in DOS programi se nevzdržujejo več....
Program naj bi bil v Windows okolju, vzdrževanje naj bi bilo dokaj poceni, naj bi omogočal vse nove možnosti elektronskega poslovanje...
Jaz sam sem zaposlen v računalniškem podjetju tako, da ne morem biti objektiven pri oceni posameznih produktov.

LP, Jam
matina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a matina »

Hvala za vsa poslana priporočila.:D

lp
katarin
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a katarin »

Ker očitno nihče ne želi delati javne reklame na forumu me zanima, če bi dalo dobiti naslove programov za dvostavno knjigovodstvo za windowse, ki jih priporočate, morda skupaj s povezavami. V bistvu bi le program z glavno knjigo, DDV, obračun prispevkov za s.p.

Hvala
k.:oops:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Imate prav, ne da nočemo, ne smemo delati reklam - namreč forum se "preživlja" izključno iz reklam, ki jih objavlja. Nina in Marjeta nas o tem večkrat opozarjata!

Lahko malo pogledate na http://www.racunovodja.com, ali pa pobrskate po spletu in srečno izbiro.

Mirko
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Hvala, Mirko ... Ne izpadeva več taki policajki :wink:

Sploh pa vas zdaj ob prijavi v forum opozorimo, da ne dovolimo reklam ...

LP, N. :D
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a gbranka »

Lepo pzdravljeni!

Kot vidim, je veliko zanimanja za račuunovodske programe, zato vas prosim, če bi lahko tudi meni poslali po e-mailu imena računovodskih programov, ki so kakovostni in cenovno ugodni. Sedaj nam namreč računovodstvo vodi še računovodski servis, vendsar nameravamo v bližnji prihodnosti računovodstvo voditi sami. Poleg tega pa bi prosila, da mi kdo napiše, katerega izobraževanja se je pametno udeležiti, saj obstaja zelo veliko tečajev.., za samostojno vodenje računovodstva v podjetju ki ima zaposlenih približno 10 - 20 delavcev. Po izobrazbi sem sicer diplomirana ekonomistka računovodske smeri, vendar brez izkušenj, zato bi nujno potrebovala dodatno izobraževanje, da vidim kako to v praksi poteka, saj verjetno veste, da po končanem faksu nimaš potrebnega znanja za samostojno delo.

Lepo vas pozdravljam in se vam že vnaprej zahvaljujem za posredovane odgovore.
Odgovori