Do 10. februarja smo morali oddati finančne račune za leto 2005. Ker pa do tega dne še zdaleč nismo bili končani z bilanco, smo oddali podatke, ki so bili na tisti dan. Tako, da se nam zdaj dejansko stanje ne ujema z stanjem, ki smo ga oddali.
Ali ima še kdo takšno težavo? Kako zdaj?
Hvala za odgovore!
Lp
FINANČNI RAČUNI
Moderator: Mirko Zbačnik
FINANČNI RAČUNI
Mateja
Re: FINANČNI RAČUNI
**************MATEJA37 napisal/-a:Do 10. februarja smo morali oddati finančne račune za leto 2005. Ker pa do tega dne še zdaleč nismo bili končani z bilanco, smo oddali podatke, ki so bili na tisti dan. Tako, da se nam zdaj dejansko stanje ne ujema z stanjem, ki smo ga oddali.
Ali ima še kdo takšno težavo? Kako zdaj?
Hvala za odgovore!
Lp
pa ne samo vi, še marsikdo bo imel težave, saj v tej naši državici je pa že vsem znano, da se dve inštitucije ne moreta uskladit med samo.
Mateja, ubesedili ste tudi mojo trenutno nočno moro. Neusklajenost z bilanco je ena stvar.
Druga pa: Ali so kaj posodobili navodila, kako upoštevati konte po novem kontnem načrtu? Ali pa bomo spet oddali nekaj na približno, kot smo februarja, potem pa nas bo spet julija skrbelo, kako usklajevati za nazaj?
Ah, nobenega miru ni, kar naprej nekaj oddajamo, obračunavamo, izpolnjujemo, pojasnjujemo, pisateljujemo sem in tja. Potem pa čakamo, kdo nas bo prišel nadret, kaj vse smo narobe oddali, izpolnili, pojasnili....
Ja, vem, jamr, jamr, jamr, samo ne vidim izhoda, se opravičujem vsem, ki so moderni in pozitivno gledajo na stvari.
Druga pa: Ali so kaj posodobili navodila, kako upoštevati konte po novem kontnem načrtu? Ali pa bomo spet oddali nekaj na približno, kot smo februarja, potem pa nas bo spet julija skrbelo, kako usklajevati za nazaj?
Ah, nobenega miru ni, kar naprej nekaj oddajamo, obračunavamo, izpolnjujemo, pojasnjujemo, pisateljujemo sem in tja. Potem pa čakamo, kdo nas bo prišel nadret, kaj vse smo narobe oddali, izpolnili, pojasnili....
Ja, vem, jamr, jamr, jamr, samo ne vidim izhoda, se opravičujem vsem, ki so moderni in pozitivno gledajo na stvari.
Jaz se zaradi SFR ne obremenjujem. Je pa res, da sem zaradi drugih zadev imela 10.02. bilanco za l. 2005 že zaključeno. Mislim, da v primeru napak niso predvidene kakšne posebne sankcije, je pa zoprno obrazlagati in popravljati za nazaj, to se pa strinjam. Sama moram SFR pripravljati ročno, ker je že 2 leti v pripravi, da se kupi nov program in ne dovolijo noben nadgradenj, ki so za plačilo. Super, a ne
Lep pozdrav vsem in čim manj skrbi
Lep pozdrav vsem in čim manj skrbi