Zakljucek blagajne
Moderator: Mirko Zbačnik
-
frelih1977
- Nov član

- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Zakljucek blagajne
Spostovani!
Sem razvijalec programskega paketa za vodenje gostinskega obrata in me zanima, kaj vse mora kontrolni zakljucek (X) blagajne vsebovati poleg glave, kumulativnega prometa natakarjev? Ali je prikaz odvedenega DDVja nuja? Kaj se vse mora biti na tem zakljucku?
Sem razvijalec programskega paketa za vodenje gostinskega obrata in me zanima, kaj vse mora kontrolni zakljucek (X) blagajne vsebovati poleg glave, kumulativnega prometa natakarjev? Ali je prikaz odvedenega DDVja nuja? Kaj se vse mora biti na tem zakljucku?
-
frelih1977
- Nov član

- Kontakt:
-
frelih1977
- Nov član

- Kontakt:
Za fizične osebe mora biti prikazan informativni preračun EUR na računu že od 1.3.2006 po tečaju 239,640 sit / EUR (zaokroževanje na stotine npr. 15.000 sit = 62,59 EUR).
Nič ni narobe, če vključite tudi v kumulativo informativni preračun EUR, saj danes to sicer še ni potrebno, bo pa ob uveljavitvi EUR, in če razvijate program, svetujem, da vključite to tudi v kumulativo.
Nič ni narobe, če vključite tudi v kumulativo informativni preračun EUR, saj danes to sicer še ni potrebno, bo pa ob uveljavitvi EUR, in če razvijate program, svetujem, da vključite to tudi v kumulativo.
-
frelih1977
- Nov član

- Kontakt:
No dvojno oznacevanje me ze deluje povsod, vendar nisem vedel, ali to mora biti tudi na zakljucku, bom pa dodal, da bom potem brez problemov umaknil SIT, ko bomo prevzeli EUR. Najlepsa hvala za pomoc!pepi5 napisal/-a:Za fizične osebe mora biti prikazan informativni preračun EUR na računu že od 1.3.2006 po tečaju 239,640 sit / EUR (zaokroževanje na stotine npr. 15.000 sit = 62,59 EUR).
-
frelih1977
- Nov član

- Kontakt:
Ja no, mi das stevilko pa si bom z veseljem prebral, oz. v katerem UL to pise?guma1 napisal/-a:Frelih1977,
nič ne bi bilo narobe, če bi si prebral kako in kaj je z računi, lahko tudi v uradnem listu, če že sestavljaš program.......
in za tvojo vednost, nasel sem uradni list, ga prebral, vendar tam nic ne pise o dvojnem oznacevanju cen v zakljuckih blagajne, to je cista racunovodska domena in me je zanimalo, kako mora biti, da bo zakljucek taksen, kot mora biti!