Prosim za pomoč, imam eno vprašanje.
Nekaj let sem neprekinjeno zaposlena, v lanskem letu sem 15.6.05 zaključila delo pri enem delodajalcu in s 16.6.05 nastopila delo pri drugem. Pri prvem delodajalcu nisem koristila tekočega dopusta (vendar potrdila o tem nimam - gre za manjše - neurejeno podjetje).
Pri novem delodajalcu smo v pogodbi navedli, koliko dni dopusta mi letno pripada in sem ga del lani izkoristila. Sedajle smo pa želeli uskladiti, koliko še imam lanskega dopusta, in so mi sporočili, da mi za lansko leto priprada sorazmerni delež 7 mesecev * 2 dni = 14 dni.
Je to možno, da imam torej pravico do koriščenja dopusta za lansko leto le 14 dni, pri tem pa ni bilo prekinitve zaposlitve?
Hvala za odgovore, Lp.
Koliko dopusta, če menjaš delodajalca
Moderator: Mirko Zbačnik
A je nujno potrdilo starega delodajalca?katrijn napisal/-a: Morda se bi lahk s starim delodajalcem dogovorili za potrdilo, da dopusta niste koristili, z novim pa da vam prizna še kakšen dan.
Ker pravite "z novim pa da vam prizna še kakšen dan" to razumem,
da novi delodajalec kljub potrdilu prejšnjega ni obvezan dati še tisto razliko dopusta?
V tem primeru bi verjetno novi delodajalec dal kak dan dopusta tudi na "besedo". A je kak problem , če gre delavec na dopust za kak dan več, če se delodajalec s tem strinja, čeprav bi delavcu po predpisih pripadalo manj dopusta?