KAJ SO NAREDILI
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Vi prosto sklepate pogodbe z računovodskimi servisi in takko lahko v pogodbi tudi pooblastite servis za nekatere stvari. V kolikor kršijo pogodbo, oziroma delajo kaj narobe, ste v prvi vrsti krivi vi (malo grozno, pa ni tako hudo). oni so pa so vas odgovorni in jih lahko tožite, oziroma zahtevate odškodnino.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Tudi mi smo imeli zelo slabe izkušnje z rač. servisom. Ko smo prevzelai rač. od njih, ni bil usklajen niti en konto, vključno z OS in zalogami materiala. En izdani račun, ki ga niso mogli zapreti, v višini 6 mio sit, so razknjižili kar na finančne odhodke
Približno leto dni smo potrebovali, da smo uskladili stanje. Kljub tem se podjetje ni odločilo, da zahteva od njih odškodnino ali jih toži
Prepričana sem, da je tudi veliko dobrih rač. servisov, ampak taki mečejo zelo slabo luč na vse, žal.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Vi imate, če imate z računovodskim servisom pogodbo, možnost da ga tožite.
Stranki vedno povem, zakaj je potrebna pogodba, ker je nekaterim več ustni dogovor. Na srečo so te stranke zel osolidne, a jaz jim svetujem v njihovo dobro.
Stranki vedno povem, zakaj je potrebna pogodba, ker je nekaterim več ustni dogovor. Na srečo so te stranke zel osolidne, a jaz jim svetujem v njihovo dobro.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko