PLAČE DIREKTORJEV - ZA TELEBANE

Odgovori
laral
Začetnik
Začetnik

PLAČE DIREKTORJEV - ZA TELEBANE

Odgovor Napisal/-a laral »

Spoštovani.

V decembru 2005 sem iz gospodarstva prešaltala na javni sektor. Zdaj nekaj čaram in blefiram, ampak roko na srce, te plače direktorjev so mi ŠPANSKO SELO.
IS PAP obrazce mi zavrača, so me že opominjali, pa jih še zmeraj nisem pravilno oddala. Imam program AJPES ODJEMALEC, ki sem si ga naložila z Ajpesove spletne strani. Potem sem podatke vnesla v XML datoteko in jih poslala. Ko sem podatke osvežila, piše, da so podatki zavrnjeni.
Nimam niti spodobnega programa za izračun plač, ampak se švercam in plače računam na programu, ki ga uporablja drugo podjetje. Beda, niti normalnega programa za plače mi še niso kupili. Zdaj sem že totalno obupana.
Dajte prosim, vse podatke, kje si lahko kaj o tem preberem, vse linke, karkoli, da se informiram in izobrazim na tem področju.
Lahko mi priporočate tudi kakšen dober program za plače, ker bom morala direktorja stisniti za kravato in izsiliti program.

P.S. Kaj me lahko ministrstvo kazni, ker še nisem oddala nobenega IS PAP obrazca?

:szardi: :szardi: :szardi:
lara
laral
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a laral »

No, v bistvu je tako, da sem si šla zdaj vse sprintat, pa grem malo proučevat. Vseeno me zanimajo programi za plače. Pa kako lahko preveriš, zakaj so ti oddajo IS PAP obrazca zavrnili?
lara
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Tam pri ISPAP je en gumbek, ko ga stisneš, ti pojasni, zakaj je bila datoteka zavrnjena.
Sicer pa so reklame za programe prepovedane na tem portalu. Iz lastnih izkušenj pa ti lahko povem, da pametnega programa za plače v javnem sektorju ni. :ssram:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

No, no ... Helena! Saj ni potrebe, da vsem razlagate :spomezik: . Jaz nobenemu ne priznam, da sem teleban. :smodrica:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Dragi Mirko, sicer ne vem, kaj si mislil s svojim komentarjem, ampak za vsak primer, da ne bo kaj narobe, ti pošiljam :smodrica: :ssirok:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Trenutni "preblisk" ob naslovu teme in ker navadno prej zinem kot premislim,...........

Brez zamere, vsste, polna lunca in sonček! :wink: :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Saj tudi nisem zamerila, samo svoj šarm :smodrica: sem hotela pokazati.
:idea:
Evida
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Evida »

Tudi jaz sem imel precej težav z zavračanjem te datoteke. Napaka je bila v šifri in sicer 0 pomeni oddaja, 1 storno, 2 test. Preverite, mogoče nimate 0!!!! :lol:
Evida
Odgovori