Že zopet popoldanski s.p.!!!

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
mojal
Novinec
Novinec
Kontakt:

Že zopet popoldanski s.p.!!!

Odgovor Napisal/-a mojal »

Pozdravljeni!...Sem zelo vesela, da sem naletela na portal, kajti najdem lahko veliko koristnih informacij!

Ampak, ker sem preveč črpala informacije, se mi že malo blede. Moj je zaposlen za nedoločen čas in ima popoldansko obrt. Prosim, če mi lahko poveste, če lahko zaposli mene za skrajšan delovni čas (sem prijavljena na ZZZS). Ker mu je na davčnem uradu rekla, da lahko zaposli kogarkoli!

Lp

Mojca :roll: :ssok: [/b]
Zadnjič spremenil mojal, dne 16 Jun 2006, 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Mojca
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Mislim, da z vašo zaposlitvijo ne bi smelo biti težav.
mojal
Novinec
Novinec
Kontakt:

Hvala...sem si kar oddahnila. Ker je moj dobil informacijo, da lahko zaposli,...včeraj je pa računovodkinja rekla, da ne more. :oops: :wink:
Mojca
mojal
Novinec
Novinec
Kontakt:

Tako iz prve roke povedano, da sem preverila na Obrtni zbornici. Gospa mi je povedala, da lahko popoldanski s.p. zaposli neomejeno število delavcev in za neomejen delovni čas (skrajšan ali polni delovni čas)!!!

Lp

Pa vseeno hvala za informacijo!!!

Mojca
Mojca
DECO
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a DECO »

Ne vem, kaj se v takem primeru po zakonu lahko in kaj ne. Vendar po neki logiki: Popoldanski s.p. odpre nekdo, ki je redno zaposlen in v prostem času opravlja še neko dejavnost (par ur) za dodatni zaslužek. Če ima dela toliko, da lahko zaposli delavca, potem bi moral odpreti redni s.p.
DECO
natasa2
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a natasa2 »

Popoldanski s.p. nima nobenih omejitev glede zaposlovanja.
Zakaj pa bi moral pustiti službo, če ima v zasebni dejavnosti toliko dela, da ga sam ne zmore?
Lep pozdrav
Nataša
Odgovori