Pozdravljeni!
Imam velik problem. 8.6 sem dal redno odpoved (poslano po pošti-priporočeno). Ustno so mi povedali, da je odpovedni rok 30 dni, zdaj pa trdijo, da je odpovedni rok 60 dni. Podpisal sem že tudi drugo pogodbo, pri drugem delodajalcu, kjer bi začel 15.7.
V pogodbi mi piše, da so so odpovedni roki določeni v ZDR, ki pa pravi:
1) Če odpoveduje pogodbo o zaposlitvi delavec, je odpovedni rok 30 dni. S pogodbo o zaposlitvi ali kolektivno pogodbo je lahko dogovorjen daljši odpovedni rok, vendar ne daljši kot 150 dni.
Zdaj pa se sklicujejo na kolektivno pogodbo za trgovino (delam kot prodajalec pri tem delodajalcu leto in pol), ki pa pravi:
Odpovedni rok znaša v primeru, da delavec pisno izjavi, da želi, da mu preneha delovno razmerje:
Za delavce IV. in V. skupine dva meseca.
Prosim, če mi nekdo napiše kateri odpovedni rok je pravilen?
Hvala že vnaprej!
Lp
Problemi pri odpovednem roku
Moderator: Mirko Zbačnik
Če v vaši pogodbi ne bi nič pisalo potem bi veljala kolektivna pogodba – torej 60 dni.
Ker pa se vaša pogodba v tej točki izrecno sklicuje na ZDR velja to določilo – torej 30 dni.
V praksi pa velja tudi, da če so si podatki nasprotujoči, da velja vedno tisti , ki je ugodnejši za delavca.
Jaz bi vstrajala na 30 dni.
Lp,
MG
Ker pa se vaša pogodba v tej točki izrecno sklicuje na ZDR velja to določilo – torej 30 dni.
V praksi pa velja tudi, da če so si podatki nasprotujoči, da velja vedno tisti , ki je ugodnejši za delavca.
Jaz bi vstrajala na 30 dni.
Lp,
MG
V členu odpovedni roki piše:
Odpovedni roki so določeni v ZDR.
Kljub temu, da piše, da so odpovedni roki v ZDR, se delodajalec sklicuje na kolektivno pogodbo kjer piše 60 dni in ker še nima zamenjave mu je očitno bolj paše 60 dni.
Na koga se še naj obrnem, saj imam občutek, da bom ostal brez obeh služb?!
Lp
Odpovedni roki so določeni v ZDR.
Kljub temu, da piše, da so odpovedni roki v ZDR, se delodajalec sklicuje na kolektivno pogodbo kjer piše 60 dni in ker še nima zamenjave mu je očitno bolj paše 60 dni.
Na koga se še naj obrnem, saj imam občutek, da bom ostal brez obeh služb?!
Lp
DEJANC
Nehajte se sekirati in poglejte na zadevo z druge plati.
Vi tredite, da je 30 dni oni da je 60. Dokazno breme v delovnih sporih je vedno na strani delodajalca. Napišite jim dopis v katerem jih obvestite, da boste preneheli z delom po 30. dnevih in se sklicujte na svojo pogodbo in ZDR. Vi po 30. dnevih enostavno ne pridete v službo. Delovne knjižice vam ne smejo zadržati sicer jih prijavite na inšpekcijo. Lahko vas tožijo za odškodnino kjer bodo morali svoje trditve dokazati, tega ne bodo storili, ker se jim to enostavno ne splača.
Za mirnejši spanec pa se obrnite na kakšnega odvetnika.
Lp,
MG
Nehajte se sekirati in poglejte na zadevo z druge plati.
Vi tredite, da je 30 dni oni da je 60. Dokazno breme v delovnih sporih je vedno na strani delodajalca. Napišite jim dopis v katerem jih obvestite, da boste preneheli z delom po 30. dnevih in se sklicujte na svojo pogodbo in ZDR. Vi po 30. dnevih enostavno ne pridete v službo. Delovne knjižice vam ne smejo zadržati sicer jih prijavite na inšpekcijo. Lahko vas tožijo za odškodnino kjer bodo morali svoje trditve dokazati, tega ne bodo storili, ker se jim to enostavno ne splača.
Za mirnejši spanec pa se obrnite na kakšnega odvetnika.
Lp,
MG
Če se pogodba o zaposlitvi sklicuje na ZDR, potem se delodajalec ne more kar premisliti in se sklicevati na kolektivno pogodbo. Od delodajalca pisno zahtevajte, da vam obrazloži zakaj 60 dni. Če ste član sindikata se obrnite na njih, sicer lahko povprašate tudi na delovni inšpekciji.
Lep pozdrav
Nataša
Nataša