Zanima me kje na informativnih izračunih na internetu bi lahko izračunala plačo za krajši delovni čs (4 ure)??? Tu na računovodji sem gledala da nimamo postavke kjer bi lahko spreminjala ure tako da tega izračuna za izračun ne morem uporabiti. Ali je edina varianta kar na roke???
Ker še nismo imeli zaposlenih delavcev programa za izračun plač še nimamo oseba ki jo nameravamo zaposliti pa je ravno iz porod. dopusta in bi delala krajši delovni čas. Rada bi izračunala polek na roke še na kak informativni izračun pa ne najdem nobenega ki bi dopuščal tak iračun.
Če morda kdo ve za kakega bi lepo prosila za odgovor!!!
Hvala C.
krajši delovni čas
Moderator: Mirko Zbačnik
natasa sem probala tudi znesek prepolovit in mi pride isto kot na roke.........torej je to varianta kako izračunati. Hvala!!
Pa me še nekaj zanima ker ni v igri to koliko bi bilo za izplačilo zaposlene ker ji samo pomagamo do naslednje porodniške da sploh bo nekje zaposlena bi me zanimalo še koliko mora biti najnižja neto plača ki je še zakonsko dovoljena? Je to tisti podatek o zajamčeni plači tam okrog 55.000?? Ker bi ji dali minimalno plačo in jo prepolovili pa potem pride neto znesek manj od zneska zajamčene plače
Ali tudi za 4-urni delavnik velja meja koliko je najmanjša izplačilo??
Še enkrat hvala za odgovore!!
Pa me še nekaj zanima ker ni v igri to koliko bi bilo za izplačilo zaposlene ker ji samo pomagamo do naslednje porodniške da sploh bo nekje zaposlena bi me zanimalo še koliko mora biti najnižja neto plača ki je še zakonsko dovoljena? Je to tisti podatek o zajamčeni plači tam okrog 55.000?? Ker bi ji dali minimalno plačo in jo prepolovili pa potem pride neto znesek manj od zneska zajamčene plače
Še enkrat hvala za odgovore!!