Pravilniki

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Dobbin
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Pravilniki

Odgovor Napisal/-a Dobbin »

PROSIM ZA POMOČ !:roll:

V podjetju so ne zadolžili naj spišem vse pravilnike - vse ? :???:[xx(] Kaj to pomeni vse - kateri so pravilniki in izjave ki jih mora vsako podjetje imeti - sedaj imam pravilnik o blagajniškrm poslovanju, izjavo o varnosti, pravilnik o računovodstvu ?!
Kaj mi vse še manjka !!??

HVALA HVALA ZA POMOČ.........

Ob priliki vrnem... :)
Bina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Bina »

Pravilnikov je malo morje. Odvisno je tudi od dejavnosti in vrste družbe.
Bistveno da imate pravilnik o poslovanju podjetja.

Jaz sem šla na internet (ne spomnim se več strani) kjer sem našla tipske pogodbe. Le te sem potem priredila glede na naše potrebe.

Upam, da kaj pomaga

Bina
Dobbin
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a Dobbin »

<font color="brown"></font id="brown">
Ja hvala - vem, da jih malo morje, saj prav v tem je problem.
Podjetje je registrirano za mali miljon dejavnosti, ukvarja se pa z prodajo "znanja", računovodstvom in pridelavo sadja. Zmeda !

Bom poskusila najti to stran - če se pa še kdo česa uporabnega spomni se pa že vnaprej zahvaljujem.

Bina katere pravilneki recimo imate pri vas?
sli pa kdo drug - katere pravilnike imate spisane?

HVALA in lep dan
Bina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Bina »

Mi imamo samo računovodski servis, zato je tudi pravilnikov malo.
- pravilnik o računovodenju, pravilnik o poslovanju, varstvo pri delu, knjigo sklepov - to pa mislim,da je vse, poleg raznih pogodb (s strankami,posojili,najemnine,zaposlitve,podjemne,avtorske)

Pravilnike kot so o blagajniškem maksimumu, pa imamo kar iz uradnega lista ter v knjigi sklepov bolj podrobno opredeljeno.

Podjetje mora imeti za vsako dejavnost, ki jo opravlja narejen pravilnik. je pa v vašem podjetju res pestro. kako je s pridelavo sadja, pa pojma nimam, Mislim samo, da je tukaj potrebno res cel kup pravilnikov.

Srečno pri delu

lp, Bina
Odgovori