Živjo!
Imam en problem. Zanima me, če je delavec zaposlen v podjetju in gre marca 2008 v pokoj ali mu pripada celotni dopust za leto 2008 ali le sorazmeren del?
Nekateri pravijo, da če gre v pokoj potem celotni drugače pa ne.
Kako je s tem?!
Pa en hladen pozdrav!
dopust
Moderator: Mirko Zbačnik
S strani KP in ZDR ima delodajalec pravico, da dopusti delavcu koristiti dopust samo v sorazmernem delu, glede na vloženo delo v kolendarskem letu.
Nikjer pa ne piše, da delavec ne sme izkoristiti celotnega dopusta pred prenehanjem delovnega razmerja.
To je stvar dogovora med delodajalcem in delavcem.
Lp
Nikjer pa ne piše, da delavec ne sme izkoristiti celotnega dopusta pred prenehanjem delovnega razmerja.
To je stvar dogovora med delodajalcem in delavcem.
Lp
Delavcu pripada po 6 mesecih neprekinjenega dela celotni dopust. In vaš delavec je zaposlen več kot 6 mesecev, saj gre že v pokoj.
Stvar dogovora pa je pravica izkoriščanja tega dopusta in to sem vam napisala, da je odvisna od dogovora - bom rekla bolj od odločitve delodajalca.
Delodajalec lahko vztraja pri sorazmernem delu za ta dva meseca (marec že v pokoj). Lahko pa mu dovoli izkoristiti tudi v celoti, če je bil z delavcem zadovoljen in tudi, če je bil vložek delavca v vsej svoji delovni dobi pri njemu večji, kot je ta dodatni strošek.
Lp
Stvar dogovora pa je pravica izkoriščanja tega dopusta in to sem vam napisala, da je odvisna od dogovora - bom rekla bolj od odločitve delodajalca.
Delodajalec lahko vztraja pri sorazmernem delu za ta dva meseca (marec že v pokoj). Lahko pa mu dovoli izkoristiti tudi v celoti, če je bil z delavcem zadovoljen in tudi, če je bil vložek delavca v vsej svoji delovni dobi pri njemu večji, kot je ta dodatni strošek.
Lp