Slabih 6 let sem bil zaposlen za nedolocen cas v enem podjetju, kjer mi je delovno razmerje sporazumno prenehalo. Takoj potem sem se za nedolocen cas zaposlil v drugem podjetju (brez prekinitve v delovni dobi).
Po enem mesecu dela v drugem podjetju sem dobil odpoved iz poslovnih razlogov z odpovednim rokom 1 mesec.
Ali bom imel pravico do denarnega nadomestila na zavodu za zaposlovanje?
Vnaprej hvala!
Denarno nadomestilo?
Moderator: Mirko Zbačnik
Veliko hvala na odgovoru, vendar moja dilema se vedno obstaja!
Ali sprememba delodajalca vpliva na pravico do denarnega nadomestila???
Namrec, pri predhodnem delodajlcu sem za nedolocen cas bil zaposlen 5 let in 9 mesecev, potem sem tam sporazumno prekinil delovno razmerje in se takoj zaposlil pri novem delodajalcu pri katerem sem pred kratkim, po 1 mesecu dela dobil odpoved iz poslovnih razlogov.
Ne vem, ce bo dejstvo, da sem predhodno zaposlitev prekinil sporazumno in potem po dveh mesecih dobil odpoved na drugi vplivala na uveljavljanje pravice do denarnega nadomestila...
Dobil sem neuradne informacije, da bi pri novem delodajalcu moral biti zaposlen vsaj 12 mesecev, da bi lahko uveljavil pravico do denarnega nadomestila, kar je za me zeeeeloooo zaskrbljujoce!
Prosim za strokoven odgovor.
Hvala!
Ali sprememba delodajalca vpliva na pravico do denarnega nadomestila???
Namrec, pri predhodnem delodajlcu sem za nedolocen cas bil zaposlen 5 let in 9 mesecev, potem sem tam sporazumno prekinil delovno razmerje in se takoj zaposlil pri novem delodajalcu pri katerem sem pred kratkim, po 1 mesecu dela dobil odpoved iz poslovnih razlogov.
Ne vem, ce bo dejstvo, da sem predhodno zaposlitev prekinil sporazumno in potem po dveh mesecih dobil odpoved na drugi vplivala na uveljavljanje pravice do denarnega nadomestila...
Dobil sem neuradne informacije, da bi pri novem delodajalcu moral biti zaposlen vsaj 12 mesecev, da bi lahko uveljavil pravico do denarnega nadomestila, kar je za me zeeeeloooo zaskrbljujoce!
Prosim za strokoven odgovor.
Hvala!
Prosili ste za strokovni odgovor, vendar na tej strani kolikor vem, ne sodelujejo pravniki iz tega področja. Pa četudi bi, so včasih odločbe Zavoda za zaposlovanja milo rečeno čudne. Ko si 100 % prepričan, da ti bo nadomestilo pripadalo, ti ga zavrnejo.
Sama sprememba delodajalca ne bi smela vplivati na dodelitev denarnega nadomestila pri Zavodu za zaposlovanje. Za pridobitev pravice je potrebna neprekinjena zaposlitev, ali s prekinitvami. Trajanje je odvisno od dolžine delovne dobe in starosti prejemnika.
Lahko pa bi imeli problem. Mogoče za primerjavo: dve delavki sta dali izredno odpoved zaradi krivdnih razlogov na strani delodajalca in to istočasno, na enak način. Eni delavki je pripadalo nadomestilo, drugi pa ne.
Upam, da vas s tem nisem prestrašila.
Lp
Sama sprememba delodajalca ne bi smela vplivati na dodelitev denarnega nadomestila pri Zavodu za zaposlovanje. Za pridobitev pravice je potrebna neprekinjena zaposlitev, ali s prekinitvami. Trajanje je odvisno od dolžine delovne dobe in starosti prejemnika.
Lahko pa bi imeli problem. Mogoče za primerjavo: dve delavki sta dali izredno odpoved zaradi krivdnih razlogov na strani delodajalca in to istočasno, na enak način. Eni delavki je pripadalo nadomestilo, drugi pa ne.
Upam, da vas s tem nisem prestrašila.
Lp
Socialna in denarna pomoč
Obrnite se na Zavod za zaposlovanje, predložite vsa dokazila, odločbe, vsekakor se morate tudi prijaviti na zavod za zaposlovanje, če vam ne izdajo pozitivne odločbe, lahko v kolikor ste prijavljeni zaprosite za denarno socialno pomoč.