Lepo pozdravljeni !
Rad bi vedel ali mi lahko kdo pomaga pri izračuno mojih plač z obrestmi,namreč z firmo sem se tožil skoraj tri leta in sedaj sem tožbo dobil zato mi tudi pripada vsa plača za nazaj to je okrog 30 plač,nekateri mi govorijo da so to obresti na obresti zato vas sprašujem ali mi lahko kdo kaj svetuje kako je stem.
Hvala za odgovor!
izplačilo plač in regresov
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz nevem kako se sploh obračunavajo plače in z kakimi obrestmi prijatel mi je dejal da je slišal da so25% ??? Zato pa sprašujem če mi kdo lahko kaj več pove o tem..kake so zakonske obresti ali kako se sploh obračunavajo plače in regresi za nazaj ko dobiš tožbo in ti morajo vse povrniti.
Še enkrat hvala !
Še enkrat hvala !
S tem sem se pred kratkim ukvarjala. Na net-u je programček za izračun obresti s katerim sem si pomagala.
Vpišete neto znesek plače recimo za marec 2001. Ker bi ta plača morala biti izplačana do 18.04.2001 boste vpisali datum izračuna obresti od 19.04.2001 do dneva plačila (tekoči datum), ko vam bodo nakazali. In tako za vsak mesec posebej.
Zamudno delo.
LP
Vpišete neto znesek plače recimo za marec 2001. Ker bi ta plača morala biti izplačana do 18.04.2001 boste vpisali datum izračuna obresti od 19.04.2001 do dneva plačila (tekoči datum), ko vam bodo nakazali. In tako za vsak mesec posebej.
Zamudno delo.
LP