V našem podjetju so se odločili, da bi (seveda kdor želi) zbirali 2.000 SIT mesečno za izlete ipd. To bi se torej zbiralo na nekem posebnem kontu in bi se po želji črpalo. Zanima me, ali se to v praksi še uporablja, zbiranje sredstev v določen namen? Ali je to pravno sprejemljivo?
Najbrž pa bi bila potrebna neka izjava o pobotu obveznosti... Ali bi v primeru, da želi porabiti privarčevana sredstva, moral podati pisno prošnjo?
Hvala!
Odbitek v določen namen
Moderator: Mirko Zbačnik
Aneksa k KP vi ne morete sprejeti. Tudi, če ste mislili s tem aneks k pogodbi o zaposlitvi, to nima nič opraviti z poslovanjem vaše firme, zato to ne pride v poštev.
V kolikor niste organizirani kot sindikat, potem bi mogoče prišlo v poštev naslednje:
- vodstvo mora sprejeti sklep, da dovoljuje, da delo za odtegljaj brezplačno opravlja vaša služba, ki obračunava plače,
- vsaka fizična oseba lahko odpre TRR, kamor bi se ta sredstva nakazovala, nikakor pa po mojem mnenju to ne more biti redni TRR firme,
- delavci, ki se strinjajo s tem, morajo podati izjavo za odtegljaj,
Problemi, ki nastanejo pri tem, so v zvezi z vodenjem evidence po posameznem delavcu in obdavčene obresti na TRR, zato je moje mnenje, da takšen način zbiranje namenskega denarja ni smiselni.
Lp
V kolikor niste organizirani kot sindikat, potem bi mogoče prišlo v poštev naslednje:
- vodstvo mora sprejeti sklep, da dovoljuje, da delo za odtegljaj brezplačno opravlja vaša služba, ki obračunava plače,
- vsaka fizična oseba lahko odpre TRR, kamor bi se ta sredstva nakazovala, nikakor pa po mojem mnenju to ne more biti redni TRR firme,
- delavci, ki se strinjajo s tem, morajo podati izjavo za odtegljaj,
Problemi, ki nastanejo pri tem, so v zvezi z vodenjem evidence po posameznem delavcu in obdavčene obresti na TRR, zato je moje mnenje, da takšen način zbiranje namenskega denarja ni smiselni.
Lp
Zoris, tudi jaz sem bila mnenja, da je to popolnoma nesmiselno, tako da bom to mnenje posredovala naprej. Če pa ima še kdo kakšen predlog, se priporočam...
Pa je ta omejitev ter vse skupaj o tem kje zakonsko sprejeto?
Za naslednji primer pa najbrž nebi bilo problema:
Delavec ima v posesti službeni telefon na naročnino. Vse stroške (naročnino in porabo) torej krije podjetje. Vsa poraba pa seveda ni samo v službene namene. Da bi nekako pokrili porabo, ki jo imajo zaposleni v privatne namene, se je vodstvo odločilo, da se vsakemu izmed zaposlenih od plače odtrga 2.000,00 SIT, kar naj bi bilo neko povprečje porabe v privatni namen.
Tukaj bi bilo najbrž dovolj pridobiti podpisane izjave? Kako pa naj bi izgledala ta izjava? Mora vsebovati kakšne določene sestavine ali je dovolj kratka obrazložitev?
Pa je ta omejitev ter vse skupaj o tem kje zakonsko sprejeto?
Za naslednji primer pa najbrž nebi bilo problema:
Delavec ima v posesti službeni telefon na naročnino. Vse stroške (naročnino in porabo) torej krije podjetje. Vsa poraba pa seveda ni samo v službene namene. Da bi nekako pokrili porabo, ki jo imajo zaposleni v privatne namene, se je vodstvo odločilo, da se vsakemu izmed zaposlenih od plače odtrga 2.000,00 SIT, kar naj bi bilo neko povprečje porabe v privatni namen.
Tukaj bi bilo najbrž dovolj pridobiti podpisane izjave? Kako pa naj bi izgledala ta izjava? Mora vsebovati kakšne določene sestavine ali je dovolj kratka obrazložitev?
Naše vodstvo se je kljub opozorilu odločilo, da se ta odtegljaj bo obračunaval, kot nekakšno brezobrestno varčevanje, denar pa se zbiral na TRR podjetja.
Bi bilo to protizakonito ali določila o tem zakonsko sploh ni sprejetega?
Ali je sklep vodstva potreben, ali zadostuje soglasje o "pobotu"? Tako smo namreč naredili pri odtegljaju za porabo gsm v privatne namene-s soglasjem.
Hvala in lep pozdrav!
Bi bilo to protizakonito ali določila o tem zakonsko sploh ni sprejetega?
Ali je sklep vodstva potreben, ali zadostuje soglasje o "pobotu"? Tako smo namreč naredili pri odtegljaju za porabo gsm v privatne namene-s soglasjem.
Hvala in lep pozdrav!