plača september

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Angelina
Računovodja
Računovodja

plača september

Odgovor Napisal/-a Angelina »

Prosim pomoč - vse kar je možno sem prebrala pa mi je še manj jasno kot 3 ure nazaj.
Minimalna plača - je 125.??? ali 122.600? Nekje piše 122.600 nekje 125.052 nekje 125.054 pa kaj je prav ?

Zvišanje plače - 6.767 že za to plačo september ali šele oktober?

Naša vrla zbornica pod katero pademo je objavila NIČ. Vse ostale kot zanalašč majo napisano - potem bodo pa 14.10 objavili pa ... :8:

Prosim pomoč kako ste naredili
HVALA
roki
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a roki »

Minimalna plača je še vedno 122.600,00 sit, višja je bila samo predlog.
lp :)
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Zakon, ki ureja minimalno plačo, je v fazi sprejemanja v DZ. Pri zadnjem branju so poslanci sprejeli predlagano besedilo, kar pomeni, da se je znesek spremenil za nazaj: od 1. avgusta dalje. Zakon še ni objavljen v uradnem listu, vendar boste morali razlike poračunati tudi od plače za avgust dalje.

Kar se tiče uskladitvenega dodatka (če je za vas veljala splošna kolektivna pogodba oziroma za vas velja Kolektivna pogodba o načinu usklajevanja plač....), ste ga morali vključiti v sistem plač že za mesec avgust: povečati osnovno plačo zaposlenih.

LP
Angelina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Angelina »

slovan napisal/-a:Zakon, ki ureja minimalno plačo, je v fazi sprejemanja v DZ. Pri zadnjem branju so poslanci sprejeli predlagano besedilo, kar pomeni, da se je znesek spremenil za nazaj: od 1. avgusta dalje. Zakon še ni objavljen v uradnem listu, vendar boste morali razlike poračunati tudi od plače za avgust dalje.
Krasno... HVALA. Eno delo več - je pa že nekaj da vem kaj in kako. Sem se res izgubila v različno napisanih tolmačenjih. Bolj berem bolj sem zbegana. Sedaj pa ste napisali tako da mi je jasno. HVALA.

Kar se tiče uskladitvenega dodatka (če je za vas veljala splošna kolektivna pogodba oziroma za vas velja Kolektivna pogodba o načinu usklajevanja plač....), ste ga morali vključiti v sistem plač že za mesec avgust: povečati osnovno plačo zaposlenih.
Nismo SKP in nismo nič od tega jupiiii. Urejeno.
HVALA ZLATI STE

LP
vodar1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a vodar1 »

Sama uporabljam izračun prispevkov za zasebnika na tej spletni strani. Kako bom poračunala za nazaj, ko se je spremenila minimalna plača, od 1.8.06; me zanima konkretno: ali dva obračuna ali kako?
hvala
hvala in lep dan še naprej

darja
vodar1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a vodar1 »

Ali prosim lahko pomagate, 15. v mesecu se bliža!
Kakšna je sedaj minimalna plača za obračun prispevkov za zasebnika?
hvala in lep dan še naprej

darja
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Minimalna za september ostaja 122.600 sit.
Jessi
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Jessi »

a ne 125.050,00
VAJA dela MOJSTRA
Odgovori