POZDRAVLJENI VSI ,KI ŠE PRAV LEPO DELATE V TEJ VROČINI
IN ŠE NISTE NA DOPUSTU!
DA BOM KRATKA, VAS PROSIM ZA MNENJE:
DOBAVITELJU SMO BILI DOLŽNI 3-4 MESECE ČEZ VALUTO.
DOBAVITELJ NAS JE VEČKRAT OPOZORIL GLEDE PLAČILA,
Z NAŠE STRANI SMO SE ŽELELI DOGOVORITI ZA SKUPEN
DOGOVOR,VENDAR SO NAM ŠE NAPREJ GROZILI Z TOŽBO, KI JE NISO
PREDLAGALI. NO NA KONCU PA SO NAM POSLALI DETEKTIVSKO
DRUŽBO ZA IZTERJAVO.
DA PA SO ZADEVO ŠE BOLJ POPESTRILI SO NAM IZSTAVILI
RAČUN Z VSEBINO: STROŠKI IZTERJAVE: 200.000,00 SIT.
ZANIMA ME NASLEDNJE: ALI IMAJO PRAVNO PODLAGO ZA TO!
HVALA IN LEP DAN ŠE NAPREJ!
ANITA
STROŠKI IZTERJAVE-POMOČ PROSIM
Moderator: Mirko Zbačnik
Spoštovana!
Ne biti huda, ampak za začetek le toliko: ko pišete v forume nikoli ne uporabljate celotnega besedila z velikimi črkami (pomeni da kričite):-))
Glede vašega vprašanja in mojega skromnega znanja, bolj pa na osnovi lastnih izkušenj sledeče:
-upnik lahko poplača svojo terjatev le na podlagi sodno izvršljive odločbe, izvršilnega naslova;
-kolikor mi je znano so v Sloveniji sodni izvršitelji, ki imajo pravico to opravljat in ustrezno temu zaračunavajo svoje storitve;
-detektivska organizacija te pravice NIMA.
Osebno se z njimi nikoli niti pogovarjal nebi, imate pravico jim prepovedat vstop v vaše prostore, fakturo pa jim kar lepo zavrnite!
V kolikor nimam prav, bodo dekleta odgovor že popravile!
S spoštovanjem!
Ne biti huda, ampak za začetek le toliko: ko pišete v forume nikoli ne uporabljate celotnega besedila z velikimi črkami (pomeni da kričite):-))
Glede vašega vprašanja in mojega skromnega znanja, bolj pa na osnovi lastnih izkušenj sledeče:
-upnik lahko poplača svojo terjatev le na podlagi sodno izvršljive odločbe, izvršilnega naslova;
-kolikor mi je znano so v Sloveniji sodni izvršitelji, ki imajo pravico to opravljat in ustrezno temu zaračunavajo svoje storitve;
-detektivska organizacija te pravice NIMA.
Osebno se z njimi nikoli niti pogovarjal nebi, imate pravico jim prepovedat vstop v vaše prostore, fakturo pa jim kar lepo zavrnite!
V kolikor nimam prav, bodo dekleta odgovor že popravile!
S spoštovanjem!