obrazci za plače
Moderator: Mirko Zbačnik
obrazci za plače
Prosim če mi lahko kdo napiše katere obrazce je potrebno oddati na davčno za plačo za zaposlenega. Prvič imamo namreč zaposlenega delavca. hvala!
Malce je tudi odvisno od kod ste. Svetujem vam da pokličete na pristojni davčni urad in vprašate vašega referenta. Nam v Škofjo Loko ni porebno pošiljati plačilnih list, želijo pa:
obrazec za davek na izplačane plačr + Poročilo o podatkih iz plačilnih list za zaposlene pri zasebnikih, ki so potrebni za izračun in nadzor pravilnosti davčnega izračuna
obrazec za davek na izplačane plačr + Poročilo o podatkih iz plačilnih list za zaposlene pri zasebnikih, ki so potrebni za izračun in nadzor pravilnosti davčnega izračuna
Slamica6, dejansko je zakonsko predpisan obrazec, ki ste ga navedli. Vendar zaradi poenostavitve so na večini uradov zhatevali plačilno listo, poleg tega so še imeli zahteve za seštevke po njihovih kontih in še kaj.
Mi smo tako rešili zadevo, da smo obrazcu dodali še polja, ki jih potrebujemo za plačilno listi. Tako imamo sedaj en obrazec, ki ima dvojno funkcijo.
Mi smo tako rešili zadevo, da smo obrazcu dodali še polja, ki jih potrebujemo za plačilno listi. Tako imamo sedaj en obrazec, ki ima dvojno funkcijo.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net