Potreba po delavcu

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Berlin
Novinec
Novinec

Potreba po delavcu

Odgovor Napisal/-a Berlin »

Na portalu ZZZS sem izpolnila obr. PD-1 (Prijava potrebe po delavcu) in storila napako. Namesto 3 mesečnih del.izkušenj, sem vpisala 3 leta.
Kako lahko to popravim? Ali moram izpolniti novo prijavo (registrsko št. sem že prejela)?
Igor
cvetka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a cvetka »

Pojdite na prijavljam prosto delovno mesto nato izberite sprememba prijave prostega delovnega mesta. Po moje bi moralo delovat, programa žal ne poznam...upam da vam bo uspelo. lep pozdrav.
Berlin
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a Berlin »

Hvala.
Sem poskusila, vendar brez uspeha. Pri izbiri obrazca mi ne poda nobene možnosti, kot da ga nismo poslali. Ko pa izpišem vse objave, je na seznamu. Upam, da mi bodo čim prej odgovorili, ker moramo zaposliti delavca.
Igor
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Če ste dovolili, da vam zavod za zaposlovanje pošilja delavce na razgovor, vam bodo poslali prav vse, ne glede na to, v kolikšni meri ustrezajo vašim zahtevam - no verjetno je odvisno od izpostave, ampak pri nas je tako ...
marea
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a marea »

Tudi meni se je že zgodilo, da sem se zmotila pri vnosu podatkov in sem nato poklicala na zavod in jih obvestila in so nato oni popravili podatek.

Lp
marea
Odgovori