Pozdravljeni
Zanima me katere slovenske forume obiskujete in kaj vam je na njih všeč.
Pred skoraj 4 leti sem namreč postavil forum http://www.razprave.com, ki je sicer nabral okoli 1500 uporabnikov
( redno sem brisal bote in neaktivne uporabnike ... če ne bi jih bilo precej več) in skoraj 150.000 prispevkov.
Nekje vmes mi je pa malo zmanjkalo časa ( žena je rodila) in se mi tudi ni dalo več ukvarjati z vsem skupaj, tako da
se forum praktično živel le od dobre volje nekaj moderatorjev.
Pri sami postavitvi sem osnovno kodo foruma toliko spremenil, da vsi novejši popravki niso bili kompatiblni oz bi moral
ali odstraniti modifikacije ali jih pa popraviti (za nekatere bi bilo ekstremno težko)
No da skrajšam, stari forum je počasi postal bolj "klavern", obisk je še bil cca 800 1000 unique uporabnikov na dan ampak
brez kakršnih koli kvalitetnih tem in pogovorov.
Odločil sem se da bom vse skupaj začel z nova, tako da sem forum postavil iz nule (0 prispevkov 0 uporabnikov ),
starega sem pa pustil kot arhivo.
Sedaj pa k bistvu, od vas bi potreboval nasvet kaj od forumov in moderatorjev pričekujete,
kaj vam pri vsej tej poplavi forumov gre najbolj na živce ipd..
Nekaj sem se sicer med tem časom že naučil ne bi se pa rad 2x "nasankal".
V naprej se zahvaljujem.
Katere SLO forume obiskujete
Moderator: Mirko Zbačnik
Zanimiv forum 
Naš forum je vsebinsko zelo specifičen, zato morda niti ni najboljši naslov za takšna vprašanja ...
Lahko pa kot administratorka foruma povem, kaj jaz pričakujem:
- da bodo uporabniki upoštevali pravila, ki smo jih postavili
- da bodo moderatorji poskrbeli, da se bodo ta pravila izvajala
LP, Nina
Naš forum je vsebinsko zelo specifičen, zato morda niti ni najboljši naslov za takšna vprašanja ...
Lahko pa kot administratorka foruma povem, kaj jaz pričakujem:
- da bodo uporabniki upoštevali pravila, ki smo jih postavili
- da bodo moderatorji poskrbeli, da se bodo ta pravila izvajala
LP, Nina