Danes bomo pričeli s spremembami v izgledu strani. Zelo je možno, da katera stran začasno ne bo delovala, zato bomo izgled foruma spremenili šele kasneje, do takrat pa lahko težave s stranjo in pripombe sporočate v tej temi.
Tudi jaz sem mislila, da sem pristala na kakšni drugi strani ... spremembe so dobrodošle, čeprav sem že zdaj zelo navdušena nad portalom, saj sem v nekaj mesecih dobila zelo veliko informacij
LP
Tudi jaz sem mislila, da nisem na pravi strani oziroma pravem naslovu in sedaj lahko zakričim. SUPER. Stran je veliko boljša, svetlejša (če že teme niso svetle). Izgled je veliko boljši.
Z novim izgledom strani sem zadovoljna. Tudi meni se je zgodilo podobno kot nekaterim, da sem mislila, da ni o.k. Ampak potem se je vendarle videlo, da je tako kot prej.
Draga Angelina. Ne vem, v čem bi znala biti težava - foruma namreč nismo spreminjali. So se težave časovno ujemale s spremembo izgleda strani, ali pa ste takrat zamenjali kakšne nastavitve računalnika? Mi lahko poveste kaj več o vašem operacijskem sistemu, brskaliniku (verzija)... Jure