Za delavko smo prejeli odločbo ZPIZ-a o razvrstitvi v III.kategorijo invalidnosti, delavki se prizna pravica do prememstitve na drugo delovno mesto v svojem poklicu z omejitvijo dvigovanja bremen nad 10kg, s polnim delovnim časom. Izpolniti smo morali en kup obrazcev (ZPIZ-u je vseeno, ali imaš drugo del.mesto ali ne....); ZPIZ je zahteval tudi novo pogodbo o delu z novo višino plače (nižjo). Razliko zaradi nižje plače bo delavka prejemala iz ZPIZ-a.
Pojavlja se mi vprašanje, ali moramo delavki kljub temu izplačevati razliko do minimalne plače (potem ne bo skoraj nič manjša plača kot prej), čeprav bo dobivala nekaj od ZPIZ-a (glede na novo pogodbo).
Saj veste, izhodišča za prve štiri razrede so namreč nižja od minimalne plače[:(!]in če nekoga prestaviš iz IV. v III. razred si naredil toliko kot nič[:(!].
Lepo prosim za vaše mnenje.
Hvala
Anela
Minimalna plača pri invalidnosti
Moderator: Mirko Zbačnik
Pozdravljeni!
Konkretnega odgovora na vaše vprašanje nimam. Bi pa rada nekaj pripomnila, glede na to, da smo imeli mi podoben primer. In sicer to, da delavka v končni fazi ne bo dobila enakega zneska plače in nadomestila, kot je dobivala sedaj plačo. To pa zato, ker so nadomestila "nižja kot so bila včasih" - tak odgovor sem dobila na ZPIZ-u.
V našem primeru bi s tem, da bi delavcu znižali plačo za cca 5.000 SIT, (je priden in prizadeven delavec) samo njemu v končni fazi naredili škodo.
Konkretnega odgovora na vaše vprašanje nimam. Bi pa rada nekaj pripomnila, glede na to, da smo imeli mi podoben primer. In sicer to, da delavka v končni fazi ne bo dobila enakega zneska plače in nadomestila, kot je dobivala sedaj plačo. To pa zato, ker so nadomestila "nižja kot so bila včasih" - tak odgovor sem dobila na ZPIZ-u.
V našem primeru bi s tem, da bi delavcu znižali plačo za cca 5.000 SIT, (je priden in prizadeven delavec) samo njemu v končni fazi naredili škodo.
Delavka bo dobila novo pogodbo o zaposlitvi, novo delovno mesto in s tem novo plačo. Dolžni ste izplačati minimalno plačo. Koliko bo od PIZ- a dobila sploh ni pomembno. Lahko, da tudi nič ne dobi ker se preračunava razlika med osnovo za pokojnino in plačo, ki jo bo dobivala na drugem delovnem mestu.
Kakorkoli, zavezani ste zadostiti izplačilu minimalne plače vsakemu zaposlenemu.
LP
Kakorkoli, zavezani ste zadostiti izplačilu minimalne plače vsakemu zaposlenemu.
LP
Hvala za hitre odgovore (vidim, da ste mnogi kljub avgustu še pridni in delovni). Sama že komaj čakam dopust... (še en teden...).
Glede minimalne plače pa se mi je zdelo, da jo mora dobiti, čeprav ni pošteno do sodelavcev, ki prav tako dobivajo minimalno plačo in opravljajo vsa dela (vključno z dvigovanjem bremen) in nič od ZPIZ-a.
Sicer pa , čedalje več jih je na minimalni plači in res ne vidim smisla v razporeditvah po nižjih tarifnih razredih (ali veste, da se je minimalna plača od jan.99 do dec.2003 povečala za 63%, izhodišča po KP pa le za 40%:???::???:) Kam to pelje%
Pa lep vikend8-)
Anela
Glede minimalne plače pa se mi je zdelo, da jo mora dobiti, čeprav ni pošteno do sodelavcev, ki prav tako dobivajo minimalno plačo in opravljajo vsa dela (vključno z dvigovanjem bremen) in nič od ZPIZ-a.
Sicer pa , čedalje več jih je na minimalni plači in res ne vidim smisla v razporeditvah po nižjih tarifnih razredih (ali veste, da se je minimalna plača od jan.99 do dec.2003 povečala za 63%, izhodišča po KP pa le za 40%:???::???:) Kam to pelje%
Pa lep vikend8-)
Anela