Temeljnica - place

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Micky
Začetnik
Začetnik

Temeljnica - place

Odgovor Napisal/-a Micky »

Kako se poknjizi temeljnico za place december 2006, ki so bile izplacane v EUR v januarju 2007 - v SIT ali EUR?
ozi
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a ozi »

Temeljnica za plače december 2006 se poknjiži v SIT v letu 2006. Na nekem seminarju so predlagali, da se knjiži vsak delavec posebej.

LP
Micky
Začetnik
Začetnik

Hvala,

lep dan
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Ozi, a si predstavljate temeljnico za plače v podjetju, kjer je npr. 1.000 zaposlenih. Pri plači za vsakega posameznega delavca pa je koliko vknjižb? Lep predlog, ali ne!
LP
Micky
Začetnik
Začetnik

Ja to je res neumno, sem imela izkusnje z bivso sefico, ki je hotela imeti podatke za vsakega posebej, da mu pol ocita koliko dobi place. Mislim, da eni tako brez veze komplicirajo. Jaz poknjizim kar vse skupaj, tudi ce nas je malo. :roll:
ozi
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a ozi »

Ja, si res ne predstavljam da bi za veliko delavcev knjižila vsakega posebej, pri nas nas je malo, zato ni tak problem in sem knjižila kar posebej.

Glede knjiženja vsakega posebej je bil na seminarju le predlog, seveda pa ni nikjer napisano, da je to nujno.

Če bi imeli veliko delavcev, bi tudi jaz knjižila skupaj.

LP
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Mi knjižimo skupaj, v excelu pa imam preglednico za vse delavbce po mesecih, bruto in neto plačo. Tako je zadeva rešena enostavno. :)
Odgovori