Oddaja kontrolnih podatkov

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
VesnaG.
Novinec
Novinec

Oddaja kontrolnih podatkov

Odgovor Napisal/-a VesnaG. »

Živjo!
Danes pa tudi jaz potrebujem vašo pomoč. Preko e-davkov skušam oddati kontrolne podatke za dohodnino. Vendar mi program ne naredi datoteke vir.dat. Na računalniku imam naloženo zadnjo verzijo programa (od 17.1.07). Vse naredim tako kot svetuje program - povezana sem z internetom, pa datoteke ne naredi.
Ali imate tudi vi take težave? Mi lahko kdo pomaga?
VesnaG.
Novinec
Novinec

A res nihče ne ve kaj bi bilo narobe? Zakaj mi program ne naredi datoteke VIR.DAT?
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Vesna, jaz sem ravno kar vnesla vse podatke.Zdaj še moram pazljivo prebrati kako jih oddati in če ne bo šlo bom javla. Me je kar strah delati zdaj naprej spet :oops:
Bom javila kako bo šlo, prav?
lp, Tajči
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Vesna, torej imate verzijo 6.5.2.0 ?
No, jaz jo imam, pa se nekako ne znajdem kako zdaj to poslati. Sem poskušala s testom najprej, pa ne gre.
A to še moram kam shranit?
Je komu že uspelo vse to?
VesnaG.
Novinec
Novinec

Ja, imam verzijo 6.5.2.0.
Jaz naredim takole: najprej se povežem z internetom na e-davke, potem odprem program za kontrolno oddajo dohodnine, grem na dostavo podatkov za DURS, naredila naj bi datoteko vir.dat, nato se vrnem na e-davke, do tam, ko je potrebno priložiti predloge gre vse lepo in prav, nato pa mi javi, da ne najde datoteke vir.dat. Ko grem gledat po računalniku, je program ne naredi. Tudi, če hočem shraniti to datoteko na disketo, je ne naredi. :?
Upam, da sem napisala dovolj razumljivo.
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

hm...jaz skušam nareti test, vendar tudi nimam nikjer datoteke vir.dat
Vesna, ko ste vnesli vse podatke, kaj ste nato naredili? kako kaj shranili? Mogoče bi blo dobro,da komunicirava preko zs, kajne?
racunalnik
Računovodja
Računovodja

kontrolni podatki in refundacija

Odgovor Napisal/-a racunalnik »

Ker je že odprta tema, bom kar tukaj vprašala: če imam refundacijo, moram tudi ta znesek vnesti med bruto plače, ne?Prosi, če mi nekdo to potrdi, ker se mi bo kr zmešal :sbolan: In pol je treba še oddat (vidm, da mate probleme s tem-ojoj!)
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Mislim, da ja...a nimate to že na plačilnih gor? naj še kdo doda svoje mnenje...
lp, Tajči
racunalnik
Računovodja
Računovodja

Ja, mam na plačilnih-mene je strah še preden začnem :oops:

Še en vprašanje imam: pod katero št. daste, če imate pogodbo o poslovodenju (za plačilo je 1108), na vir.dat pa ne vem, pod kaj bi dala?Če kdo ve, naj mi napiše, če ne bom pa na durs klicala!
hvala :D
racunalnik
Računovodja
Računovodja

Sem že našla: pogodba o poslovodenju gre po šifro 1109!
Če kdo rabi, da ne bo iskal 8)
katrijn
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a katrijn »

Program, ki ste si ga prenesli iz e-davkov, vam ponudi možnost oddajanja preko e-davkov in to je vse, sam se poveže z internetno stranjo, prepišete šifro ki vam jo ponudi in zadeva je končana. Vse je enako kot prejšnja leta, samo da se namesto na disketo ''shrani'' na e-davke.
toki
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a toki »

Nikakor ne morem pravilno prepisati varnostne kode vedno mi napiše da je napačno vnešena.Kaj je narobe?
LP Zoran
Odgovori