opis delovnega mesta

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
bessy
Nov član
Nov član

opis delovnega mesta

Odgovor Napisal/-a bessy »

Pozdravljeni!

Sem zaposlena pri s.p. Ker sem začela urejati osnovno dokumentacijo, ki je ("malo pomanjkljiva"), bi nujno potrebovala zgled oz. vzorec opisa delovnega mesta monterja. (gre za monterja kovinskih konstrukcij, ograj stopnišč...) na terenu. Ker vidim, da tukaj na forumu kar spretno rešujete razna vprašanja in želje, se tudi jaz obračam na vas, saj bi rada stvar uredila tako kot mora biti. Zato prosim za zgled oz vzorec opisa delovnega mesta ali navedbo, kje lahko tak zgled najdem.
Zanima me še, kaj vse naj bi še s.p. imel: npr. knjigo sklepov....

Zanima me tudi, če je evidenca opravljenih ur pri s.p. obvezna glede na to, da so pri s.p. zaposleni razen enega delavca vsi domači.

Prosim za pomoč! NUJNO!!!

l.P.

IDA
vocis
Računovodja
Računovodja
Kraj: Trzin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a vocis »

Opis poklica boste našli v šifrantu poklicev, kar pa se tiče evidenc katere mora delodajalec voditi boste vse našli v Zakonu o evidencah na področju dela in socialne varnosti - ZEPDSV (Ur.l.RS 40/2006).
V 2. členu je opredeljen pojem delodajalca, v členih od 12. do 20.člena pa so opredeljene evidence katere mora delodajalec voditi.
Zagrožene kazen za nespoštovanje od 1250-4250€.

Lp
"Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami. "
Lyndon B. Johnson

vocis
bessy
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a bessy »

VOCIS, najlepša hvala za dan odgovor. Mi bo zelo koristilo. Sedaj sem pa jaz na vrsti, da vse to uredim. Pa veselo na delo. Če se mi bo kje zataknilo, pa bom spet prosila za pomoč.

L.p. Ida
Odgovori