Zanima me, če kdo ve ali so kakšne drastične spremembe v kto planih od 2007 dalje za družbe, s.p.je in društva ?
Upam, da niso spet spreminjali besedila skoraj pri vseh kontih ?
Lepo se imejte.
Kto plani
Moderator: Mirko Zbačnik
O super, sem si kar oddahnila, ker je res malo preveč teh sprememb. Sem se bala, da bodo sedaj dali davek pri s.p.-jih iz 9 spet kam drugam, ker se tako izgrajo z nami...Moti me tudi, ker je vse prirejeno za velike subjekte, za male pa le redkokaj. Vse si je potrebno prirejati in dopolnjevati, to mislim predvsem na kto plan ipd.predpisane zadeve.
A mislite, da je ok, če se iz 9/dobički večih let skupaj nabrani/ naredi prenos na konto pretoki med gops. in s.p. ??
Uživajte.
A mislite, da je ok, če se iz 9/dobički večih let skupaj nabrani/ naredi prenos na konto pretoki med gops. in s.p. ??
Uživajte.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Veste, jaz to knjižim vedno posebej, odprem si novi konto, npr. 4171, ker drugače ne morem točno opredeliti 50 % reprezentance, ki se ne sme dati v strošek pri bilancah. Kontni plan res ni preveč simpatično narejen, poglejte samo kaj so naredili z navadnimi bančnimi obrestmi...tudi kakšni izrazi so nesprejemljivi za moje pojme, npr. udenarljivo ??Veste, slovenščina je lep jezik, samo mi sami si jo pačimo, to se vidi tudi pri novinarjih, ko vedno pišejo, da je nekdo v smrtni nevarnosti, namesto v življenjski...
Lep večer.
Lep večer.
Lepo vas pozdravljam.