Kvartalno poročilo
Moderator: Mirko Zbačnik
Kvartalno poročilo
Do kdaj se oddaja kvartalno poročilo za dobavo blaga v druge države članice?
A je res potrebno oddati kvartalno poročilo ob kakršni koli dobavi v EU? Jaz sem bila vedno prepričana, da obstajajo limiti. V decembru smo imeli vračilo materiala v Francijo - prodali smo material nazaj dobavitelju, ker ga ne rabimo in me je danes klicala z DURSa, da bomo plačali kazen, če ne predložimo kvartalnega poročila.
Kje dobim obrazec.
Kje dobim obrazec.
-
racunalnik
- Računovodja

Tudi mene je klicala, da naj ji pošlem kvartalno poročilo.V novembru sem poslala račun za reklamacijo našim dobaviteljem v EU in se mi ni zdelo, da je potrebno poslati kvartalno poročilo. Ko sem jo včeraj klicala, sem ji povedala, da nismo imeli nobene dobave, da je bil samo račun zaradi reklamacije.Dala mi je številko svetovalke in ona je rekla, naj popravim na 26 v minus tist znesek, ki je bil na računu in da ni potrebno poslati kvartalnega poročila, ker ni bilo dobave(se pravi prenesem iz leve strani na desno).Ponovno sem klicala referentko in ji isto povedala, vendar je rekla, da me bo še vedno imela med kvartalnimi poročili.Potem je tudi sama odšla k tej svetovalki in mi kasneje rekla, naj ji pošljem popravek za mesec november.