Ipi-aop 188

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

Ipi-aop 188

Odgovor Napisal/-a uni »

Število delovnih ur v koledarskem(obračunskem)letu,za katere so zaposlenci dobili plačo in nadomestilo....
Se upošteva ZA plačo od jan do december 2006 ali izplačilo od jan do dec2006(po moje za plače od jan.do dec2006)-ker pride do razlike,če je delavec prišel sredi leta?
Po razlčagi zveze gredo noter vse ure, ko ima delavec sklenjeno delovno razmerje-plača,nadomestilo v breme podjetja in refundirano, očetovski,porodniška..
Za možne ure vzamemo 2080 ur,kajne?
Med ponujenimi obrazci na strani Durs mi ne ponudi pojasnil,kje so?
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Jaz sem vzela vse ure za plače jan-dec, kot je knjiženo v leto 2006, vendar brez refundacij in očetovskega dopusta, porodniške torej tistega kar ne plača podjetje, nisem upoštevala.
LP :)
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Na Zvezi sem dobila pojasnilo,da grejo v AOP 188 vsde ure, ko je delavec v delovnem razmerju-ne glede na to,kdo ga plačuje.Če pa že ne bi šle vse ure, bi šle kvečjemu samo ure drednega dela, tudi bolniška do 3o dni ne-ker po njihovem ni kriterij,kdo krije stroške,ampak koliko jih je v del.razmerju.
Kje bi bilo to konkretno napisano-razen verjetno nikjer?
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

A nihče ne ve, kje bi bila kakšna konkretna navodila oz.zakonska podlaga-razlaga?
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

A potem (če refundirana nadomestila ne gredo v ta podatek) pa lahko -kar seštejemo podatek iz 1-zap/m obrazcev-ASOP 027,je najbolj enostavno, prav pa tudi a ne?
Odgovori