kakšen dan
Moderator: Mirko Zbačnik
kakšen dan
Samo, da malo potožim - mogoče bo potem bolje.
Kako vreme - kakšen dan pa delaaat.
Joj joj - ko bi se pa dalo lepo mirno spati doma....
[xx(]
Kako vreme - kakšen dan pa delaaat.
Joj joj - ko bi se pa dalo lepo mirno spati doma....
[xx(]
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal vitamin</i>
<br />Vsem en lep pozdrav. Danes in kar vsak dan sem fantastične volje, zunaj sije sonce in tudi delo je zabavno. Ne bomo se pustili, glavo gor in energija pride sama. Vsem, ki trpite, spomnite se, kako lep je ta svet..
8-):D
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Bravo , bravo , tudi jaz mislim tako, vedno ! Svet je lep, dokler
smo zdravi in živi lahko vse ostalo naredimo sami, imaš prav ne bomo se pustili, glavo gor . Čestitke za tako razmišljanje prav vesela
sem, da še kdo misli tako. In moje geslo je " NE DA SOVRAŽIM, DA LJUBIM SEM NA SVETU"(iz Antigone). Vsem vam lep sončen dan tudi v
srčku in duši.
Danica
<br />Vsem en lep pozdrav. Danes in kar vsak dan sem fantastične volje, zunaj sije sonce in tudi delo je zabavno. Ne bomo se pustili, glavo gor in energija pride sama. Vsem, ki trpite, spomnite se, kako lep je ta svet..
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Bravo , bravo , tudi jaz mislim tako, vedno ! Svet je lep, dokler
smo zdravi in živi lahko vse ostalo naredimo sami, imaš prav ne bomo se pustili, glavo gor . Čestitke za tako razmišljanje prav vesela
sem, da še kdo misli tako. In moje geslo je " NE DA SOVRAŽIM, DA LJUBIM SEM NA SVETU"(iz Antigone). Vsem vam lep sončen dan tudi v
srčku in duši.
Danica