dober računovodja
Moderator: Mirko Zbačnik
Računovodski servis lahko poiščeš na združenju računovodskih servisov pri GZS. www.gzs.si/katalogi/
Govorila sem z eno od predavateljic na GZS. Pravi, da tudi če slušatelj opravi test, nihče ne more vedeti, če ima kaj znanja o računovodstvu ali ne. Upam, da bo GZS poskrbela za to, za kaj je plačana. Torej za kakovostne teste in ponavljanja testov vsakih nekaj let. Zakonodaja se namreč ves čas spreminja.
lp
lp
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Nina</i>
<br />Ja, v tej temi je bila napisana reklama za računovodski servis - vendar sem jo zbrisala
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Spoštovani !
Vsem vam se najprej opravičujem, ker sem bila slabo informirana
in sem nehote vpisala svoj računovodski servis. Sem zelo nova na vaši spletni strani "Racunovodja . com" in res nisem vedela kako sistem poteka. Človek se vsak dan kaj novega nauči. Jasno, da je vsako reklamo treba plačati, pa tudi kakšnega dela ne bi želela
jemati nikomer. Ker sem tako sredi poslovnega leta že "rešila " par
obupancev, ki niso imeli pošlihtane zadeve za prejšnje leto sem
mislila, da mogoče kdo nujno rabi pomoč. Torej sedaj vem, kako delujete in v prvi vrsti vas moram zelo, zelo pohvaliti, tako pripravljalce strani kot tudi udeležence foruma. Iskrene čestitke
spletna stran "Racunovodja. com " je odlična in res moje iskrene pohvale in čestitke.
Vsem "sotrpinom "(racunovodjem) pa veliko uspešnih dni, čim manj
stresov in veliko dobre volje in smeha.
Še enkrat opravičilo in lep delovni teden še naprej.
Danica
<br />Ja, v tej temi je bila napisana reklama za računovodski servis - vendar sem jo zbrisala
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Spoštovani !
Vsem vam se najprej opravičujem, ker sem bila slabo informirana
in sem nehote vpisala svoj računovodski servis. Sem zelo nova na vaši spletni strani "Racunovodja . com" in res nisem vedela kako sistem poteka. Človek se vsak dan kaj novega nauči. Jasno, da je vsako reklamo treba plačati, pa tudi kakšnega dela ne bi želela
jemati nikomer. Ker sem tako sredi poslovnega leta že "rešila " par
obupancev, ki niso imeli pošlihtane zadeve za prejšnje leto sem
mislila, da mogoče kdo nujno rabi pomoč. Torej sedaj vem, kako delujete in v prvi vrsti vas moram zelo, zelo pohvaliti, tako pripravljalce strani kot tudi udeležence foruma. Iskrene čestitke
spletna stran "Racunovodja. com " je odlična in res moje iskrene pohvale in čestitke.
Vsem "sotrpinom "(racunovodjem) pa veliko uspešnih dni, čim manj
stresov in veliko dobre volje in smeha.
Še enkrat opravičilo in lep delovni teden še naprej.
Danica
Matina, najbrž nimate opravljena certifikata zato ste iskali odgovor kakršnega ste želeli, tako da ste lahko sebi dali lastno potrdilo, da ste vseeno dober računovodja.
Ne vem če vam je znano, koliko jih na izpitih pade. Potrebno se je udeležiti izobraževanja, kjer predavajo dobri predavatelji (jih je zelo malo) zato moraš dosti naštudirati sam.
Združenje računovodij zahteva za potrditev certifikata vsako leto obiske seminarjev in predavanj o spremembah.
LP.
Ne vem če vam je znano, koliko jih na izpitih pade. Potrebno se je udeležiti izobraževanja, kjer predavajo dobri predavatelji (jih je zelo malo) zato moraš dosti naštudirati sam.
Združenje računovodij zahteva za potrditev certifikata vsako leto obiske seminarjev in predavanj o spremembah.
LP.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: