Včeraj sem dobila od GZS in Zveze računovodij GZS, da bo sedaj VSAK plačeval članarino, tudi če si je bil prej oproščen ( sem zasebnica, na s.p. edina z malo prihodki).
Ker ni tako zanemarljiv mesečni obrok ( 21€+cca.10 €) razmišljam, da bi se odjavila od GZS - tisti en brezplačen seminar na leto in dva seminarja s 30% popustom ne odtehtata stroškov članarine.
Pa me zanima, kake izkušnje imate s tem. Ali ste se že odjavili in kak postopek je?
Za vaše razmišljanje in napotke se zahvaljujem. LP - danes je res lep dan!
GZS članarina
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Koristi nisem imela zaenkrat nobene - le seminarji so nekoliko cenejši za člane - če pa si nečlan, je seminar dražji za cca 20€ - kar pa je manj kot mesečna članarina.
Sem že napisala izjavo za izstop iz GZS,ZRS in OZK, saj nimam obrtne dejavnosti - računovodski servis.
Morda nekateri res "izkoristijo" možnosti preko GZS, kolikor jih pa jaz poznam, na leto le en brezplačen seminar.
Lp
Sem že napisala izjavo za izstop iz GZS,ZRS in OZK, saj nimam obrtne dejavnosti - računovodski servis.
Morda nekateri res "izkoristijo" možnosti preko GZS, kolikor jih pa jaz poznam, na leto le en brezplačen seminar.
Lp