Preizkus strokovne usposobljenosti

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
vanilla_79
Novinec
Novinec

Preizkus strokovne usposobljenosti

Odgovor Napisal/-a vanilla_79 »

Pozdravljeni!

Jaz imam jutri razgovor za delovno mesto samostojni računovodja in bom imela preizkus strokovne usposobljenosti ter nekakšen test, pa me zanima, če ima že kdo kakšne izkušnje s tem,.. kaj sploh preverjajo?

Lep pozdrav!
danica22
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a danica22 »

Ponavadi je to preverjanje čisto osnovni test poznavanja računovdstva.Pri meni je vsebovalo nekaj kontiranja običajno kar se v praksi dogodi npr.kniženje računa za nakup računalnika,ka je z bonitetami pri uporabi službenega telefona in vprašanj z davčnega področja.Mislim da če imaš dobro znanje in prakso je to mačji kašelj Dobro opravi
vanilla_79
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a vanilla_79 »

Hvala za odgovor!

Hm ja,... bomo vidli kaj bo,... me je kar pošteno strah! Prvič zaradi tega, ker nisem že doooollllgooo bila na nobenem razgovoru, poleg tega pa še zaradi tega preverjanja. Ja nič, kar bo pač bo. Upam, da me ne bodo preveč matrali :!:

A to pred komisijo odgovarjaš ali je to pisni preizkus?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ti razgovori znajo biti zanimivi; če jih lahko tako jamlješ. A ker gre tu za vas, res izključno za vas, je to gledišče za vas nesprejemljivo. Bodite samozavestni (pa saj tisto teorijo, kako na razgovoru verjetno poznate). Vi ponujate delodajalcu znanje in tudi voljo po znanu!. Želim vam obilo uspeha!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori