Povratek

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Povratek

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Nekaj časa sam bil neaktiven na forumu, a se bom potrudil da bo v prihodnje kaj več sodelovanja z moje strani.
Razlog je bil naporen projekt, zatem menjava službe in tisto najlepše, 1,5 meseca dopusta med obema službama. :scool:
V novi službi bom predvsem imel področje potnih nalogov in dopust vezano na forum, vendar se bom potrudil še kaj napisati na temo plač dokler je še kaj nezastaranega znanja.

No, kaj pa ostali že razmišljate o dopustih. Jaz sem za nekaj časa s tem končal.
:lol:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Dobrodošel nazaj ;)

Upam, da so bile počitnice prijetne :D
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Dobro, področje plač in delovnih razmerjih je vedno aktualno.

Moj dopust je planiran v juliju, prijetna lokacija, družba in vsaj upam da nič vsakdanjih skrbi.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kontakt:

Počitnice so bile skoraj idelane. Začel sem s Portorožem 3 dni, šel v Prago za 5, nadaljeval v Mehiki in Gvatemali 4 tedne ter na koncu zaključil z 1 tednom v Egiptu.

Najdaljše in najslajše počitnice do sedaj. Zdaj pa je potrebno delat, da lahko pokrijem vse minuse.
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Kje je bilo najlepše in zakaj?In kako v Egiptu?Si bil st uristično agencijo-ketro?SEm firbec....Nevoščljiva pa ne.
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Če bi imela jaz 1,5 meseca na voljo, bi tudi takoj šla na potovanje v srednjo ali južno Ameriko. :)
Veliko delovnih uspehov želim
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kontakt:

uni, težko bi rekel da je nekaj bilo najlepše. Vsaka stvar je imela svoje zanimivosti.

Mehika je bila backpacker varianta, spanje po hostlih, spoznavanje novih ljudi. Tudi naravo in indijanske ruševine smo si malo ogledali, pa potem počili na morju. Vmes je bilo par dni Gvatemale, kjer sem videl delujoč vulkan, jezero pa še malo ruševin.
Egipt pa je bil nagradni teden od prejšnje službe, hotel 5 zvezdic na rdečem morju. Vendar se nas je nekaj našlo, ki smo si po svoje izlete organizirali z lokalnimi prevozi, ker bi bilo dolgčas samo poležavat. Tu pa je seveda bilo obvezno barantanje, ogled Kaira in piramid ter Luxorja, pa da ne pozabim bogato podvodno življenje. Agencija mislim da je bila TUI (če je reklama odstranite).

Skratka Mehika je bila jedro počitnic, Egipt pa bi si rad kdaj drugič resneje ogledal.
Odgovori