Išči...

Povejte nam, kaj mislite o nas, kako bi nas še izboljšali, predlagajte vsebine ...
Odgovori
gea
Začetnik
Začetnik

Išči...

Odgovor Napisal/-a gea »

Ne vem, mogoče sem edina s tem problemom. sem hotela komentirat že dolgo nazaj, namreč vedno ko kaj iščem in vtipkam v iskalnik določeno besedo mi vrže ven vse živo. tako da preden kaj najdem mi je že stokrat vmes žal, da pač nisem kr odprla nove teme in vprašala. bi prej dobila odgovor. samo nočem, ker je že tako preveč enih in istih tem kar spet posledično prinese več iskanja itd...

bistvo: vpišeš npr reges in ti vrže ven tudi prispevke, ki totalno nimajo veze na regres!!! a se to da kej urediti?

hvala, sej drgač ste pa super truper najboljši :D
lp, gea
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

če je težava v iskanju na forumu, potem boste morali za to poskrbeti sami:

Slika

z modro sem označila:

Išči poljuben izraz ali uporabi vnešeno poizvedbo.
Išči po vseh izrazih.

Predlagam, da označite drugo opcijo, saj je tako iskanje bolj precizno.

z rdečo sem označila:

izbor podforuma - če boste določili področje, ki vas zanima, bo iskalnik iskal po bolj natančno opredeljeni vsebini

Enako je pri zeleno označenem - le da tu izberete širše področje.

Predlagam tudi, da v okence vnesete čim bolj natančno poizvedbo.
Če boste vpisali le regres, bo iskalnik našel tudi teme, ki niso povezane z regresom, ampak je ta le omenjen (razvrsti jih po datumu).
V primeru, da vas zanima višina regresa, predlagam, da v okence vpišete višin* regres* in označite iskanje po vseh izrazih. Tako bo iskalnik iskal po vseh sklonskih oblikah besedne zveze, našel pa bo le tisto, kar vsebuje obe besedi. Ker se o višini regresa govori največ v podforumu Plače, honorarji ..., označite še tega ...

Upam, da vam bodo taka navodila kaj v pomoč.

Če pa vas moti iskanje po portalu, pa imamo v teku večjo prenovo portala, ki bo omogočala tudi boljše iskanje po portalu, vendar pa ne morem obljubiti, kdaj bo prenova zaključena.

LP, Nina
Odgovori