Zagonske težave

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
finrast6
Začetnik
Začetnik

Zagonske težave

Odgovor Napisal/-a finrast6 »

Odprla sem podjetje-računovodski servis. Imam dovolj izkušenj in znanja, vendar pa nikakor ne morem dobiti strank. Sedaj sem v dilemi ali naj vse skupaj pustim in vržem puško v koruzo ali še naj naprej vztrajam.

Skratka zanima me. če ima kdo kakšno idejo, kako si naj iščem stranke v tem poslu?

Hvala za vsak nasvet!
danica22
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a danica22 »

OH
Kot računovdkinja si morala predvideti tako sitacijo.
Stranke pa si boš pridobila z oglaševanjem in z strankami za katere si predhodno kar koli delala.
finrast6
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a finrast6 »

Hvala za nasvet. Res je, da je najboljša reklama priporočilo stranke za katero že delaš, največ strank sem dobila ravno na takšen način.
Ampak to še vseeno ni dovolj, zato sem se obrnila na ta portal, če ima morda kdo še kakšno drugo idejo?
danica22
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a danica22 »

Ja
a si poskušala slučajno z oglaševanjem v strokovnih literaturah(revija IKS,obrtnika),na tem portalu(dosti ljudi išče različne informacije na portalu) in v različnih drugih revijah (salamonov oglasnik) ali pa z različnimi letaki.
Poskuiti ni grah.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Potrpežljivost, prijaznost in navsezadnje kakovost. Tudi sam sem bil v vašem položaju. Oglapšujte še naprej, mogoče je v vašem kraju kak lokalni časopvis, mogoče je namenjen le oglaševanju.... . Najboljša pa so priporočila. Začetek je pa res težak, le obupati ne prehitro. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori