Z delavcem smo se dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe o zaposlitvi, in sicer smo se dogovorili in podpisali dokument za datum 30.6.2007 (sobota). Ali zaključujete na tak način delovno knjigo oz. ali bo jo mogla zaključiti na petek oz. nedeljo, ko pa je že 1.7. in mu bi pripadel celo ves dopust (izpolnitev 6 mesecev nepretrganega dela).
Pozdravček.
Zaključitev delovnega razmerja
Moderator: Mirko Zbačnik
Zaključitev delovnega razmerja
manca
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
-
Optimistka
- Računovodja

Tudi meni se je letos zgodilo nekaj takega. Če bi delavec že imel dogovorjeno drugo službo, bi mu knjižico zaključili z nedeljo, da vmes nima prekinitve delovnega razmerja. Tako je tudi v zakonu o delovnih razmerjih.
Ker pa delavec, ki je bil zaposlen pri nas, šel na zavod za zaposlovanje, smo mu knjižico zaključili v soboto - tako, kot je bilo napisano v pogodbi. Tudi mene je namreč mučilo, kaj potegne za seboj to, da mu v nasprotju s pogodbo podaljšamo še za en dan. Butast strah, ampak tako je.
Lp
Ker pa delavec, ki je bil zaposlen pri nas, šel na zavod za zaposlovanje, smo mu knjižico zaključili v soboto - tako, kot je bilo napisano v pogodbi. Tudi mene je namreč mučilo, kaj potegne za seboj to, da mu v nasprotju s pogodbo podaljšamo še za en dan. Butast strah, ampak tako je.
Lp
Ta tema je že bila na tapeti, pobrskajte malo po forumu. Po pravilniku o delovni knjižici zaključite na nedeljo.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net