Kadrovska štipendija
Moderator: Mirko Zbačnik
-
prana3stil
- Nov član

- Kraj: Celje
Kadrovska štipendija
Pozdravljeni!
Imeli smo razpis za kadrovsko štipendijo in izbrali študentko. Sedaj me zanima ali je sploh potrebno to kje prijaviti, da bomo študentki nakazovali kadrovsko štipendijo ali je pač dovolj tista pogodba med podjetjem in študentko?
Mimogrede - kakšen je max znesek do katerega podjetje ni obdavčeno za kadrovsko štipendijo?
Hvala in LP
Imeli smo razpis za kadrovsko štipendijo in izbrali študentko. Sedaj me zanima ali je sploh potrebno to kje prijaviti, da bomo študentki nakazovali kadrovsko štipendijo ali je pač dovolj tista pogodba med podjetjem in študentko?
Mimogrede - kakšen je max znesek do katerega podjetje ni obdavčeno za kadrovsko štipendijo?
Hvala in LP
-
prana3stil
- Nov član

Smo klicali na Zavod in je "prijazna" gospa povedala, da oni nimajo nič s tem če mi sami financiramo kadrovsko štipendijo. Omenjeni datum naj bi bil pomemben le v primeru, da bi želeli imeti delno povrnjena sredstva.pepi5 napisal/-a:do 15. januarja je bilo potrebno prijaviti na Zavod za zaposlovanje število kadrovskih štipendij, ki jih podjetje načrtuje v letu 2007/2008 - ali ste to naredili?
Za davčno priznane stroške mislim da ni dovolj samo pogodba med vami in štipendistko. Veza je tudi ta datum, ki sem vam ga omenjala.
Celo komentirala je kaj to sploh kličemo če nimajo oni nič s tem (prijazna javna uprava res).
Davčna pa nima po domače rečeno pojma kaj in kako.
-
prana3stil
- Nov član

-
prana3stil
- Nov član

-
prana3stil
- Nov član