Kateri knjigovodski program kupiti ?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
DanČi
Novinec
Novinec
Kraj: Maribor

Kateri knjigovodski program kupiti ?

Odgovor Napisal/-a DanČi »

Imamo tri zaposlene v knjigovodskem servisu.
Vsako delovno mesto ima računalnik. Uporabljamo še knjigovodski program v DOS-u, ki pa je za današnje čase prepočasen, ter ne usreza več našemu delu.

Na tej poti se obračam na vas, za morebiten nasvet kateri programi (oz. podjetja) ponujajo sodobne in zanesljive knjigovodske programe z usodobitvami??

Da ne bomo delali reklamo za programe, bi prosil za mnenje na damjan.klampfer2@triera.net

Hvala in lp
Nazadnje spremenil DanČi, dne 05 Jul 2007, 10:42, skupaj popravljeno 5 krat.
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Ko že velikokrat rečeno, na tem forumu so "reklame" programov prepovedane.
DanČi
Novinec
Novinec
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DanČi »

Se opravičujem, sem novinec na tem forumu, popravljeno
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

:spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

To je preveč na široko, odvisno kaj bi vodili v programu, koliko bi odšteli, mogoče kaj imajo vaše stranke zaradi lažje povezljivosti...

Predlagam, da vam ostali pošljejo zasebno sporočilo z lastnimi izkušnjami pa se boste lažje odločili, reklame pa ne bo?

Pa mislim, da je nekoč na portalu tudi bil seznam podjetij, ki tržijo računovodske programe?
febo
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Pomurje

Odgovor Napisal/-a febo »

Dvomim da je Vaš program počasen ker je v DOS-u. Programi v DOS-u so vedno hitrejši od Windows programov. Program v DOS-u imam že dvanajst let in čeprav me programer prepričuje da grem na windowse (ima obe verziji istega programa), mi na pamet ne pride da ga poslušam.

LP
racunalnik
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a racunalnik »

Tudi sama imam program v DOS-u, pa mi prou bremza vse. Iščem kaj bolj primernega, pa nisem še nič našla :roll:
nisem angel
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a nisem angel »

Pozdravljeni,

glede na to, da večina ponudnikov računovodskih programov ponuja tudi demo verzije mislim, da če si vzameš nekaj časa in jih preizkusiš, da bo se našel pravi.

LP NisemAngel :shudic:
SpaceOne
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a SpaceOne »

Meni še vedno delajo stari dos-ovi programi. Glavna prednost je seveda hitrost vnašanja, pomanjljivosti so pa seveda pomanjkanje podpore (nobenemu se več ne da posodabljat teh programov, in zaradi tega lahko obstaja problem s novejšo programsko opremo), naslednja pomanjljivost je pa delanje analiz, ki jih podpirajo novejši programi s svojimi podatkovnimi bazami, sicer se da to rešit s uvozom v excel. ampak je spet dodatno delo.
Odgovori